/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +3
    Iki lavuk basladi ustume gelmeye ben geri gittim ama kacmadim hem kovalarlardi hemde ereni birakmazdim. Birine baktim tam atak yapacaktim digeri ustume atladi dovusmeyi bilmiyor bunlarda zaten oc iste. beni hafif itti geri gitti ben de off taki yedik diyip digerine yumruk attim hayatimda ilk defa boyle bir kavgadaydim ve yumruk atiyordum beyler.

    Ona yumrugu attim geri gitti digeri bana tekme atti tuttu beni bir sey yapamadim, erenide tutmustu o lavuk ereni yere yatirmisti. Geldi digeri bana bir tekme vurdu karnima sanci girdi bu birakti beni kaybettim sandi.Ama adrenalin aciyi ceker beyler, ulan hep kavga hayal ettim, film izledim, dovus izledim taks gordum hayalimi konusturup neden yapmiyorum dedim o saniye icerisinde kendime,ve yumrugu birisine vurdum tuttu, donup digerinin karnina tekme vurdum ikisi de uzaga gitti.

    Yumruk attigim tekrar geldi ben de kostum zor bela arkasina gecip sirtina tum gucumle vurdum daha sonra kosup ayagimla ittim yere uctu tamam dovus bilmiyoruz da tahmin yaparak hareket yapip dovusebiliyoruz.

    Digeri geldi tam tutcakti beni eline vurdum cek o elini dermis gibi yumruk atmayi bilmiyor daha, burnuna vurdum yani salladim oraya geldi sonra digeri kalkti buna vurup ona doneyim derken o bana yarim yamalak yumrugu bir gecirdi dengem gitti sonra da digeri tekme atti yere dustum artik kaybettim.

    Ikiside vurmaya basladi bana vurdular iki uc kez kafami yere deydirdi felan daha sonra eren de ben de yerdeydik beni kaldirdi dur yumruk denicem dedi agzimin ortasina gecirdi karnima ayagima felan vurup kactilar erene bise yapmamis ordaki lavuk tek yaptigi yere yatirmakti.
    ···
   tümünü göster