/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Yaklagib 3 saat dinlendim kalktigimda ayaga kalkacak durumda degildim resmen yataga yapismistim.Zor bela kalktim su icmek icin, baktim annem evde yok. Doldurdum suyu ictim oturdum koltuga yaklagib 3 dakika koltukta oyle oyle oturdum.

    Sonra gidip telefonumu aldim buse mesaj atmamisti. Aradim buseyi, acmadi,tekrar aradim yine acmadi halla halla dedim bekledim.5-6 dakika sonra tekrar aradim acti, busem neden acmadin ne yapiyordun dedim, uzgunum ya banyodaydim dus aliyordum dedi.Iyi tamam dedim.

    Nasilsin dedim iyiyim asil sen nasilsin agri sizi var mi dedi eh iste soyle boyle hafif agrilar var anlattim durumumu.E napicaksin bugun dedi bilmiyorum evde oturucam ama oturmakta istemiyorum disari acilmak istiyorum ereni ararim onla bulusuruz belki dedim.Iyi tamam ben de belki kizlari ararim dedi. Istersen beraber takilalim dedim yok hayir canim bugun dinlen bir seyler yap sonra bulusalim dedi iyi tamam, konustuk Gorusuruz dedik kapadik telefonu.

    Aradim ereni bizim cay bahcesine gel dedim bildigimiz bir cay bahcesi var oraya gel dedim yani. Ciktim oraya dogru yurudum 30-40 dakikaya felan vardim. Eren beni bekliyordu gectim karsisina oturdum selamlastik anlat dedim kafa isareti yaparak ayni zamanda da.

    Basladi anlatmaya,
    Ya iste bu uc lavuk buralarin serseriside oturup millete laf atarlar bizim gibilere karisirlar benim de yanimda kuzenim vardi giderken bize laf attilar bise demedim eve gittik daha sonra ben kuzenim olmadan ordan tekrar geciyordum bana karistilar agir laf attilar karsilik verdim kovalamaya basladilar, dedi eren bana.

    Tabi ben yumrugumu sıktım,hem millete kizlara laf atiyorlar,hem erene karisiyorlar,hem beni dovuyorlar,hem ileride onlarin bana karisma ihtimali cok yuksek zaten bir kere kavga ettik, ustelik benim yasadigim yere yakin oturuyorlar. Icimi bir ofke sardi bunlari dusununce.

    Eren dedim,ne oldu dedi kafa isaretiyle,
    Bir sey yapmamiz lazim dedim bak bu boyle olmaz hem yakinlarda yasiyorlar bize tekrar karisabilirler dedim.
    Eren kavga meraklisi degildir iyi huyludur ancak korkmustu haklisin kanka dedi.

    Bir seyler dusunmeliyiz dedim buseyi anlat dedi, tanismayi,yaptiklarimizi kavgaya tepkisini felan anlattim vaay sevgili yapmisiz felan dedi cay ictik bu sirada, konustuk hesabi istedim odedik, hadi gorusuruz dedim kalktim eve dogru yurumeye basladim.

    Dusunuyorum tabi sinirliyim bunlar hele buseye karissalar analarini giberim, istanbulda boyleleri cok arkadaslar her yer dolu bunlarla tek gordugum bu uc lavuk degil ancak bize sorun olan bunlar.

    Eve girdim napsam felan buse aradi yine konustuk aksam oldu baya gec olmustu iyi geceler diyip yattik uzun bir sohbet sonrasi.

    Obursu gun 8'de kalktim kahvalti ettik ailecek babam calisiyor hala ama. Abim ben annem ettik buseyi aradim gunaydin dedim oda dedi konustuk sozlestik bir saat sonrasina o sahil kenari onlara yakindi oraya gelicekti bulusma noktamiza yani.

    Hazirlandim para yanimda ciktim oraya vardim yarim saat 40 dakikaya felan.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster