/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +3
    Sarıldı öptü selamlastık babasıyla felan konustuk sonra dedim buse nasıl olmustu bu olay ya dedim. Anlattı ama ilk bas söylemediği bir sey vardı. Söyle dedi.

    Karsıdan karsıya geçerken araba çarptı çok hızlı değildi ama araba bu öldüredebilirdi dedi. Sonra beklemedi önce durdu 2 saniye sonra kaçtı dedi. Kaçtı mı dedim evet dedi. Babasıda dedi adam kaçtımı bir de dedi. Evet dedi niye söylemedin dedim babasıda sordu iste o anda unutmusum söylemeyi dedi. Polise söyleriz bulsunlar dedi babası. Evet söyleyelim dedim dısarı çıktık buseyle. Araba nasıl bir şeydi dedim beyaz bir tane ... markayı söylemiyicem beyler ifşa mifşa yeriz kazadan.

    Dedim plakayı gördün mü? hayır dedi tamam dedim. Anladı bir sey yapacagımı ne yapacaksın dedim busem dedim polisler bu adama bir sey yapmayacak polislerin umrunda degil dedim,ben bulucam dedim bir anda süperkahraman kesildim. Hayır polisler bulur dedi hayır onların umrunda olmaz veyahut çok uzun bekletirler dedim alnından öptüm dudagından öptüm sarıldım geç içeri babanın yanında anneni bekle ben gidiyorum gelicem söz dedim hayır dedi gidiyorum busem dedim gittim kosarak.

    Napcam dedim taka bastık lan polis miyiz de bulucam adamı. Kazanın oldugu yere gittim öyle bir araba yoktu, mobese kameralarını izlemek istedim izletmedi ordaki esnaflar, buseyi aradım busenin sesi duydular olayı anlattı bu kız tam biliyor doğru dediler izin verdiler izledim arabayı gördüm plakayı aldım polise vericem dedim trolledim bunları.

    Basladım hem yürüyüp hem o plakalı o renkteki o model arabayı aramaya.Üstünden 1 gün geçti bulamam adam kaçmıştır ancak bir umut.
    ···
   tümünü göster