/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Bu aksam konustuk felan yattık sabah oldu cok iyi hatırlarım günü cumartesiydi. Aradım buseyi, buse kamp yapmaya gidelim mi dedim. Nerden çıktı canım gerek yok dedi. Hadi ya kafa dağıtırız dedim.Ya nası gitcez aniden oldu hazırlanmak felan.Çadır bende var dedim,bir kaç elbise al,yiyecek alırız gideriz gitmeyi ben halledicem bir sekilde olmassa gitmeyiz sana haber vercem ama en önemlisi babandan izin al dedim. tamam dedi kapattı. Anneme söyledim tamam dedi babamı aradım tamam dedi sevgili konusuna girmedim sevgilimle gitcem dedim vaay dedi sen gelince anlatcam onu dedim tamam dedi izin verdi.

    Ereni aradım kanka sen kampa nası gittin dedim, kanka arkadaş zütürdü babasının arabasıyla dedi,biz buseyle gidicez bizide zütürüp sonra tekrar alma şansın yüzde kaç dedi, tamam arıyım hallederim dedi 1 saat sonra tekrar aradı hallettim arabayla sizi bırakıcaz sonra sizi tekrar alıcaz dedi ne zaman istersen dedi. Tamam 1 gün kalırız dedim.
    Aradım buseyi her sey tamam baban noldu izin verdi kafa dağıtırsınız iyi olur felan dedi dedi tamam hazırlan dedim,1 saat sonra aradı hazırım,ben de hazırdım. Geliyorum dedim yola çıktım evlerine vardım aldım babasıyla konusup biraz.

    Eren bir yer söyledi çay bahçesinin oralarda, oraya gittik sırtımda çadır. Elimde sırt çantası busedede sırt çantası var sadece, marketten içecek yiyecek aldık sonra arabaya bindik bizi ormana bıraktı yakın bir yere gitmişler 1-2.5 saat arası bir yer bulundugun yere göre degisir, bıraktı bizi ormana saat 14.Aksama kadar ne yapıcaz.

    Ben ilk çadırı kurmayı denedim kurdum bir süre sonra kavrıyıp kurmayı becerdim doğrusu.Oda ateş yakayım dedi çakmak versene dedi çakmak almıstım yanıma ama almadım dedim, niye ya nası yakıcaz naptın sen canım yaaa dedi, bilerek almadım doğal sekilde yakıcaz dedim.Ya nası yakıcaz doğal sekilde çubuk mu sürtcen dedi, gülerek evet yaptım ciddi misin dedi evet yaptım. insan doğaya karşı diye bir program var Discovery Channel'de bilir misiniz arkadaşlar, Bear Grylls adlı bir adam hayatta kalmak için dünyanın çeşitli yerlerine ülkelerindeki ormanlık çöl bölgelerine adalarına deniz ortasına felan gidip oralarda nasıl hayatta kalınacağını gösteriyor.

    Bu adam da her gittiği yerde hayatta kalmanın temel kurallarından biri ateş yakmayı tekrar tekrar gösterir,bu adamı izleye izleye bir çok şey öğrendim ateşde onların başında gelir. Yaptığı şuydu, kuru otları alıp yere koyuyordu,bir sopa bulup başka bir sopayla o sopanın bir noktasına çeviriyordu hıp hızlı ordaki siyah kömür kıvılcımını ota döküp üflüyordu sürtünmeden ısınan kıvılcıma üflüyünce de ateş çıkıyordu.

    Buse izlediğim belgesel sayesinde yakıcaz dedim oda tamam hadi bakalım dedi güvendi bana,ot buldum kuru sonra bir kalın çubuk bir tanede ince. Kalını yere koydum arkadaşlar, beni izliyor oda yapabilecem mi diye bide cebimde çakmak var. Kalın tahtanın bir noktayı seçtim önce biraz sürttüm inceyi ona sonra çevirmeye basladım bastırarak gerçekten siyahlaşmaya basladı yoruldum ancak duramazdım oda izliyor felan baya bir siyahlayınca durmadım tekte yapmak için bayağı ugrasmak gerekliydi öyle diyordu adam.

    Ben de baya uğrastım kolum yorulunca iyice kaldırdım otun üstüne döktüm siyah seyi üfledim duman çıktı sasırdık ben de ilk defa denedim bunu biraz daha üfleyince ates yandı çıldırıyorum oda sevindi gencamayaslanicağım benimm dedi tahta getir dedim getirdi biraz koydu otları üstüne koydum artık atesimiz vardı. MISSION COMPLETED. Oturduk basına biraz sarıldık öpüstük yaslandı omzuma felan sonra yemek yapalım dedi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster