/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +3
    Klagib piknik eşyalarıydı beyler, yiyecekleride tahmin edersiniz, salata,domates, ekmek,marketten tavuk almıştım ateşte yeriz diye, çay felan.
    ikimizde aldık bıçakları başladık salatayı domatesi doğramaya ben keseyim elini kesersin olmaz dedim yok dedi başladık ikimizde kesmeye doğruyoruz ben onu izliyorum doğruyorum izliyorum doğruyorum çok huzur doluyor içim bakınca.

    Doğrarken cebimden çakmağı çıkartıp gösterdim, yaaa gencamayaslanicak sen varya sen çakmak vardı bir de yok diyorsun ateş yakmaya çalışıyosun ama güzel oldu doğal yaktık, dedi.
    Ben de evet eğer beceremessek üsümeyelim fazla uzatmayalım diye çakmak aldım ama denemek istedim becerdim dedim.
    Doğrama bitti ateşte tavuk pisiricez simdi dedim tamam hadi dedi dur bekle dedim çevirme gibi yapıcaz mecbur dedim nası ya ateste pisiricez içine koyarsak yanar dedi.
    Bekle dedim,
    bir tane sopa buldum böyle çöp şiş gibi ama tavuğun girebileceği şekilde,
    getirdim tavuğu çöp şişe soktum ateşin etrafına taş dizdim taşların üstünede çubuğu koydum kuzu çevirme gibi pişmeye başladı basit bir mantık herkes düşünebilir.

    Evet çok güzel oldu iyi düşündün dedi arada çeviriyordum diğer taraflarıda pişsin diye aradada beni öpüyordu öyle öyle pişti şimdi de sıra çayda dedim çayları çıkardım sonra dedimki bekle değişik bir çay yapıcaz nasıl gel işte çay normal yapalım dedi bekle dedim.

    izlediğim belgeselde adam yaprakları suya atınca doğal çay yapıyordu doğal çay derken yapraklardan felan ben de aldım o otlardan yapraklardan geldim çayı yaptım önce, sonra normal çayı döktüm her bardağın içinede o otlardan koydum kaynattım tadı bir değişik olacak diye düşündüm.

    Tavuk pişti, salata domates hazırdı, tuzladık tabi önce, çay da hazırdı hadi başlayalım dedim öpüştük ve başladık yemeye çaydan bir yudum aldı aşkım çok değişik ama güzel olmuş çok şey biliyorsun marifetlisin dedi beğendiğine sevindim afiyet olsun dedim ki konu oraya geldi. Evlenince de yemek felan yaparsın sen marifetin var dedi evlenmek... 2 saniye sustum sonra güldüm bir sey çaktırmamak için ahaha evet olur beraber yaparız öpüşe öpüşe koklaşa koklaşa sarıla sarıla pişire pişire dedim evet dedi bir öpücük daha yemeği yedik bitirdik.Çay cidden iyiydi bu arada.
    ···
   tümünü göster