/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    Hava yavastan kararmaya baslamıstı kusların cıvıltısı klagib orman havası rüzgar vs esiyordu atesin önüne ot koyduk oturduk soguktu yorganı çıkardım bir tane yorgan bize yeterdi diye düsündüm doğru atesin az ilerisine oturduk yan yana yapıstık tek yorganı arkamızdan önümüze doğru örttüm, önümüzü ateş, sırtımızı yorgan ısıtıyordu artık. Elini arkamdan attı sarıldı ve başını omzuma koydu.

    Gökyüzünü seyrederken sonra ilk o lafa girdi, çok mutluyum ve huzurlu hissediyorum, teşekkür ederim dedi.
    Ben de teşekkür ederim, ikimiz de birbirimizi mutlu ediyoruz dedim,
    öpüştük tekrar aynı pozisyona geçtik izledik beni öptü bende başını öptüm yavaşça, kokladım o eşsiz kokusunu, koklamak için bir çok şeyimi vereceğim o kokuyu.. Daha sonra biraz eğlendik, espri felan yaptık sohbet ettik hayatı konustuk neler yapacağımızdan felan.

    Daha sonra çadıra geçtik çadırda biraz takıldık cinsel bir şey olmadı bu arada, biraz uzandık sonra tekrar ateşin önüne geçtik, hava kararmaya başlamıştı hatta biraz kararmıştı, ateş sönmek üzere değildi pek, ancak yine de ateşi besledik iyice yandı tekrar önüne oturduk

    Bu sefer başını göğsüme yasladı bir elini önümden attı bir elini sırtımdan sarıldı bana,ben de sol elimle sarıldım ona. Böyle durduk bir şeyler düşündük ben hayal kuruyordum hep böyle olmayı düşlüyordum oda bir şeyler düşünüyordu heralde bilemiyorum neler düşünüyordu.

    Daha sonra öptü beni öptüm konuştuk tam biz sohbet ederken annem mesaj attı,

    Oğlum nasılsınız neler yapıyosunuz, diye.
    Direk mesaj attım, iyiyiz annecigim atesin karsısında oturuyoruz, dedim.
    iyi iyi oturun buse nasıl? dedi.
    Oda iyi anne dedim mutlu sekilde oturuyor yanımda dedim.
    Konustuk biraz buse kim dedi annem dedim ne diyor dedi seni felan soruyor naptıgımızı felan dedi gösterdim konusmayı felan, daha sonra annem kızı görmek isterim felan diyordu resim atayım mı anne dedim,e oğlum at işte görmek istediğimi söylüyorum yazdı hemen selfie çekindik. Attım anneme

    Annem,
    Oğlumm çok yakışmıssınız busede çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin, dedi.
    Teşekkür ederim annem amin dedim, biraz daha konustuk sonra iyi aksamlar dedik annemle olan sohbeti bitirdik.
    Sonra buseyle tekrar aynı pozisyona geçtik bana sarılı şekilde başı göğsümde,ben de tek elimle ona sarılı şekilde, kuşların,hayvanların cıvıltısıyla sesleriyle, rüzgarın sesi ve esintisiyle, orman ve ağaç havasıyla, ağaçların hareketleriyle birlikte gökyüzüne, etrafa bakıp sohbet ediyorduk.Çok mutluydum lan çok mutluydum!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster