/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +1
    toprağım burada duygu sömürüsü yapıp milleti tokatlamayacan değil mi ? sana akıl değil iş lazım iş bul. iş veren 300 veriyorsa sen 150ye çalışırım ilerde zam yaparsın de idare et iş bulursan da daha iyi maaşlı iş bul çık.

    iş veren iş verense sana iş verir fakat zütverense vermez çünkü çalışmak senin en doğal hakkın unutma. almanyada işsizlik maaşı da var bildiğim kadarıyla bizi mi koparıyon nabıyon anlamadım ki ?
    ···
    1. 1.
      +1
      Yok reyiz öyle düşüncem vallahi yok. Reyiz iş arıyorum ama oruspu çocukları öyle bi sistem yapmış ki adamlar sadece tanıdıklarını alıyor dıbına koyim ya. Bende çalışmak istiyorum..
      Almanyada yaşamıyorum reyiz Avusturya. Evet işsizlik parası veriyorlar ama ben 3 aydır işsızım çok az veriyorlar belirli bi noktadan sonra ev tutmaya kalksan yetmiyor düşün artık.. Bu yüzden Türkiyede iş ayarlasam hemen bu hafta gelicem.
      ···
    2. 2.
      0
      o sistem bana çok yabancı gelmedi burada da torpilsiz iyi iş bulman zor. dolar 4 lira olmuş burada ekonomi çökmek üzere her şey pahalı orada iş bulmaya bak derim olmazsa dilen kardeşim bak ciddi söylüyorum sistem buna zorluyorsa yapacaksın.
      ···
    3. 3.
      0
      Allah zonumuzu hayır etsin. Kötü insan yokmuş.. insanı kötüleştiren sistemmiş.. şimdi daha net anlıyorum reyiz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster