/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +158 -3
    Saat geçsin diye bizim köşede petrol var.
    Bület abi bakıyor oraya o zamanlar. Allah rahmet eylesin rahmetli oldu. Adam ailesini kaybetmiş birisi tam kafa bi adam. Beraber votkaya vuruyoruz. Bülent abiye anlatıyorum abi böyle böyle kız çağırdı. Hamdi kızla yatamassan erkekliğine felan tükiriyim. Ben hala yok diyorum seviyorum evlencez felan.

    Gene başlıyor hayat hikayesinin bi kısmını anlatmaya. Bi yandan içiyoruz. Ben de daha yeniyim alkolde sadece bira içmişim o güne kadar alkol ndıbına. Saat 12 30 a kadar içiyoruz Bülent abi fark ediyor benim yavaştan gittiğimi içirmiyor daha. Elimi yüzümü yıkatıp gönderiyor.

    O kafayla saat 1.30 da zor varıyorum kızın evine. Hoşgeldin fasılları felan kızlar fark ediyor benim sallandığımı. Ayşe kızıyor niye içtin şöyle böyle ne kadar kötüsün. Daha küçüğüz . Neyse benim yatağımı hazırlıyorlar ben yatıyorum sabah okul var.
    Sabah kalkıyorum kafam az biraz ağrıyor. Bunlar bir sofra hazırlamışlar ağzın açık kalır. O gün ki sofrayı unutamıyorum hala bi fil sütü ekgib o derece . Ben hayatımda otelde bile öyle bi kahvaltı etmedim. Yiyorum kızlarla gülüşe gülüşe okula geçiyoruz.

    Bi detay atladım Emre ilede Merve konuşuyorlar o ara bizim bin kızın yollu olduğunu biliyor bunun için yazıyor bizde ses etmiyoruz. O gün Emre Merveyle okuldan kaçıyor. Okul çıkışı bi bakıyoruz bunlar el ele kapıda.

    Ozamanlar Vay amk diyorum bu ne hız. Tabi hiç bişi görmemişiz.
    Parka oturuyoruz akşama kadar bizim bin yüzsüz gibi kıza bende sizle kalıyım diyor. Bana hava hoş kardeşimle beraber kalıcaz hemde kızlarla lüxe bak o yaşta amk.

    Neyse Ayşeyi ikna ediyorlar. Akşam Emre bi geliyor alkol felan almış. Bunları hep abisinden dinleyip gaza geliyordu biliyordum. Abisi ünide baya hızlıydı karı kız felan. Cinsini sevdiğim cinsine çekiyor.

    Ayşenin babası da zengin alkolu sigarası felan var görmeye alışkın ama hiç içmemiş bide cuma diye kemküm etsede kabul ediyor. Merve huursunun canına minnet her taku yerdi zaten.

    Bu salak benden iyi içiyor rakı votka felan.
    Bendaha o güne kadar ağzıma rakı sürmemiş insanım. Yanında yoğurt turşu çiğköfte felan almış. Biz izliyoruz o abisinden gördüklerini yapıyor. içmeye başlıyoruz başta tak gibi geliyor. Sonra böyle tatlı bi hal alıyor. Okuldan hayallerimizden bahsediyoruz felan. Beni rakı fena çarpıyor. Ozamanlar küçüğüz ama Hala da içtimmi zütü başı dağıtırım. Kızlar kusuyor felan. Ben masa başında sızmışım.

    Okuyan varsa gece boyu çoluk çocuk yokken devam edicem.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Rezervasyon
      ···
   tümünü göster