/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +119 -2
    Geldim tekrar odaya bu yatmış yatağa biraz açık pjama giymiş. Söndürdüm ışığı gece lambalarının ışığı kaldı o zamanlar lüx dü onlar. Yattım yatağa. Onunda arkası dönük. Düşündüğümü hatırlıyorum hayal gibi gram dert yok herşey 10 numara derslerden kalmıyoruz felan. Şu anda yanımda kız yatıyor şaka gibi geliyordu o zamanlar.

    izlediğimiz herşeyin etkisi var ergenlik naparsın. Kıza sarıldım. Elimi öptü. Biraz yaklaştım. Kanımız hızlı akıyor tabi bizimki selama geçti. Kız tam dönerken dizi deydi. Ben utandım tabi ozamanlar ilerde olanlar kadar utanmazlık yok Ayşe güldü.

    Biyoloji dersleri olsun bilmiyorum o zamanlar internet bile şimdinin yanında çok yaygın değildi ferre felan çoluk çocuk bilmezdi şimdiki gibi.

    Pardon dedim çocuk aklı hala aklıma geldikçe gülerim. Aşkım dedi öptü. ilkler unutulmaz herşey gözümün önünde.

    Elini attı. Ben tabi bi tuhaf oldum eskiden böyle şeyler çok yaygın değildi şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil.
    Dudağıma yapıştı. O gece sadece öpüştük belki isteseydim ileri giderdi bilmiyorum ama iyiki yapmamışım belki yapsaydım şuan bu hayata sahip olmayacaktım.

    Sabah oldu. Gene güzel bi kahvaltı. Enes de gelmişti o gün kahvaltıya. Gezdik eğlendik diye hatırlıyorum. Gene güzel bi seneyi arkada bırakmıştık. Lise 3 e geçtik. Okula yeni kızlar geldi felan. Enes de bi manita yaptı Ezgi. Gene geçen seneyle aynı zamanlarda geliyordu. Ayşenin ailesi gene gitmişlerdi. Zaten muhabbetini yapmıştık. Tek fark Enesle Ezgi de gelecekti.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Upbjjnj
      ···
   tümünü göster