/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +105 -3
    Yatmaya çekildik aklımda Enes var gene napıyor yavşak acaba diye düşünüyordum. Ayşe sarılmıştı o gün. Konuştuğumuz u hatırlıyorum. Diğerlerini felan konuşuyorduk Ezgi yi sordu yeni tanışmış sayılırdık. Babası yoktu Bilmiyorum valla dedim Enes bilir diyip gülmüştü. Enes anlattımı dedi. Afallamıştım Ezgi anlatmış meğerse. işte Ezgi böyle anlattı felan dedi. Bu gece nolcak kim bilir dedi.

    Birşeyler değişiyordu. Yaş ilerlediğindenmi bilmiyorum bakışları değişiyordu geceleri. Tek aşkımdı o zamanlar. ilerde kim bilirdi yaşayacaklarımı. O hayal gibi geçen zamanlarda gül gibi çocuktum. Yinede şükrediyorum mutluyum şimdi.

    Sabah oldu bizi gene saçma sapan birşey için gönderdiler evden. Enes gene gece adrenalin in doruklarını yaşamış çok yakın diyip gülüşüyorlardı. Ertesi gün okul vardı biraz konuştuk alkol felan alıp geçtik eve. O gün bilerek rakı aldırmamıştım.

    Eve geldik Fadime vardı. Bahsetmiştim Ayşenin yollu kuzeni. Konuştuk felan kalktı gitti sonra bu. Akşam gene bi film sonrasında içtik. Bu sefer ben ayıktım millet güzel. Enes le Ezgi sessizce konuşuyorlar Emre yle Merve öpüşüyorlar kafalar bi dünya.
    Ayşe göğüsümde yatıyor çocuğumuz olsun diyip duruyor. Çok takılmıyorum hepsinin kafa bi dünyaydı.
    ···
   tümünü göster