/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7
    Başbakan Binali Yıldırım, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma Töreni'ne katıldı. Yıldırım konuşmasında ""Neden 'evet' diyoruz? PKK 'hayır' diyor, onun için 'evet' diyoruz. FETÖ 'hayır' diyor, onun için 'evet' diyoruz. HDP 'hayır' diyor, onun için 'evet' diyoruz. 'Hayır'cılara bakın ona göre kararınızı verin. Bölücülüğe 'evet' diyen, FETÖ'ye 'evet' diyenlere bu millet nisanda, referandumda dersini verecek. Bölücülerden de FETÖ'cülerden de vesayetçilerden de 'evet' mührünü vurarak hesabını soracaktır" dedi.

    Yemin ediyorum birebir noktası virgülüne dokunmadan bunu dedi
    bu saydıkları şerefsiz haysiyetsiz oluşum ve gruplarla bu zamana kadar kolkola olduklarını bile bile şimdi seni beni bırak vatanını zarar vermeyi toprağının tek zerresine zarar vermeyi aklının ucundan dahi geçirmeyen bizleri bu şerefsizlerle bir tuttu.

    Tekrar yazıyorum Açılım saçılım yok analar ağlamasın diye haburda elini kolunu sallata sallata yerel mahkemeler kurup itleri salan siz, Megri megri halay çeken şivan perver türkü sölerken salya sümük ağlayan siz.

    Sözde olamayan bilgi belgerle yok ergenekon yok balyoz diye askeriyeyi paramparça eden Feto itinin adamaları ile dolduran siz. Suçsuz günahsız yatan komutanlar içerde can verirken Türkiyenin bağırsakları temizleniyor diyen siz.

    Okyanus ötesine selam çakan, para bastıran siz.

    Bu daha uzar gider bizim ve SiZiNDE dahada çok bildiğiniz bir dünya doğru ve gerçek, hayırdır abi aklınızı nereye koydunuz hadi aklınızı kullanmıyorsunuz vicdanınızdamı yok ya yalan olduğunu bile bile herşeyi bu kadar kolay destekliyorsunuz ya sizin derdiniz ne ne kazanımınız olacak para, mevki,idare peki nereye ne zamana kadar,ya Vatan, ülken çocukların onların geleceği çok mu iyi olacağını zannediyorsun vayyy harika olacak ha, ben size bişey diyeyimmi o kazın ayağı öyle değil işte güzel olmadı olamayacak.

    Yaşım 26 bu yaşıma kadar gerek okul, asker,iş ve sivil yaşantımda yalanı yanlışı görüpte çıkar vs amacı ile kimseyi desteklemedim pof poflamadım okudum araştırdım doğruyu yanlışı dile getirdim söyledim gene yine diyorum benim gözüm görüyor aklım basıyor abi yalanı yanlışıda idrak edebiliyoruz eşim çocuğum helalimden kazanıp besliyorum Rızkımı veren Hudadır kula minnet eylemedim eylemem.

    Benim kararım gerçeklerin aydınlığında HAYIR bir oyum olsada HAYIR bin oyum olsada HAYIR ...

    Herkes vicdanından mesul arkadaş Benim vicdanım rahat...
    ···
   tümünü göster