/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 926.
    +60
    Gene şerefsizliğe vuracaktık. Kuzenim sanayide dükkan açmıştı. Bilirsiniz ordaki adamlar biraz kopuk ama harbi delikanlı olurlar. Onlar gelicekti bizim şehre. Bizimde tanıdıklar vardı. Çocuğun çevresi sağlamdı. Ama bizimki yıkım ekibi gibiydi. Bunu hafta sonu arıyorum diyorum böyle böyle birader gel yaptıklarının cezasını çek. Yokuşa sürme. Sen kimsin gelir gider yaptı.

    Akşam vakti çağırdım bu çocuğu. 4 5 araba geldiler. Bankta oturuyorum. Bu geldi buyur birader felan. Dedim kardeş böyle böyle birşey yaptınmı. Yaptım. Özür dileyeceksin dedim. Sen kimsin felan bağırışlar. Beni aralarına aldılar. Yediğim sopanın yumruğun haddi hesabı yok. Bizimkiler 1 2 dakika sonra alayını indirdi. Onlardan kalabalıkdık. Çocuğun adı Mert. Mert e çok dokunmadılar. Benim ağzım yüzüm kan üstüme başıma silmiştim.

    Çocuk yerde yatıyor. Gelenlerin yarısı kaçmış. Ee kardeş o kadar kişi geldiniz beni dövdünüz ne oldu? Küfür etmişti. Kaldırdım ayağa. Buna girdim. Karşılık veremedi züt korkusuna vercek babayiğit sayılıdır zaten şu dünyada.

    Çocuğu sağlam bi elden geçirdim.
    Hırsımı almıştım.

    Bi sigara yaktım yüzüne baktım. Mesela siz 1 adama 20 kişi girersiniz ben yapmam. Sen karı kıza film çevirirsin ben çevirmem. El elden üstündür Mert kardeş. Bundan sonra yiyemeyeceğin yarağın altına yatmazsın bu sana bir ders olsun umarım tarzında bi konuşma yapmıştım. En azından buna yakındı diye hatırlıyorum.

    Toplandık kuzenleri çevre yoluna attık ordan milletle vedalaştık eve geçtim. 1+1 bi evdeydim. Bi duş alıp Emre gile geçtim
    ···
    1. 1.
      +2
      Devam et kardo dinliyoruz.
      ···
    2. 2.
      +4
      çok iyi ya biz reddedilip yaşayamadığımız için çok güzel deliyor be amk
      ···
    3. 3.
      0
      Sen devam et panpa
      ···
    4. 4.
      0
      devam reis
      ···
    5. 5.
      0
      Kendini ezel sanmış amk malı iyi sallıyon
      ···
    6. 6.
      0
      Ramiz kareski kemikleri sizladi
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster