/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1051.
    +64 -1
    Başta Canan için ayırttığım odaya geçiyoruz sohbet felan minibardan 1 2 bişi yuvarlıyoruz. Sohbet felan kız işte sen hayattaki şansımsın. Tek aşkımsın beni bırakma felan. Sohbet muhabbet saat ilerlemişti. Ben odama geçiyim diye kalktım. Tuttu kolumdan burda kal diye.
    Bi kıza güven verirsen herşeyi yaparsın.

    iyi madem felan canıma minnet tam tahmin ettiğim gibi gidiyor herşey. Kız hafif sallanıyor alkolden.

    O an aklımdan geçirmiştim. Lan ben bu çocuğu sırf film için değil kendini korumaktan aciz bir kızdan faydalandığı için dövdüm. Aynı şeyi bende yapıyorum. Aynı takun laciverti. Ama bunu bana anlatmalıydı bilmeliydim benle oynadı hayallerimi yıktı diye de düşünmüştüm.

    Konuşuyorduk ilk adım ondan geldi başta dudaklarımız sonra devamı. Kullanmıştım. Şerefsizlikti kabul ediyorum. Belki ben kameraya kaydetmedim ama yinede yanlıştı. Sabah uyandık evlere geçtik.

    Bu sürekli mesaj felan atıyordu. Canım işte seni ailemle tanıştırıcam felan.
    Emreye anlattım geceyi.
    Kardeş herzaman arkandayım ama vicdanın nasıl kaldırıyor onuda anlamıyorum. Dedi.

    Mesajlarından bahsettim. işte kızı kısa zamanda kes dedi.

    Final zamanı ayrıldım. Çok ağladı yalvardı yakardı ama dönmedim. Üni 2 bitiyor başlıyoruz 3 e çalıştığım vakitlerden kalan para var. Peder gene ekgib olmasın para gönderiyordu fazlaca. Dedemlerde öyle.

    Annem konuşmaya başlamıştı. Kız yoktu o yaz da. Üni 3 e başlıyoruz Enes gil bizim şehre geliyorlar yatay geçiş mi 2. Dalmı ne haltsa öyle bişeyle hatırlayamadım tam.

    5 kişi aynı evdeyiz 4 ümüz liseden beri beraberiz. Emre ve Enes lerin aileleri gidip geldiler o ara.
    ···
   tümünü göster