/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    hepinize hayirli geceler inci sozluk ailesi. oyle bir duruma geldim ki 3 saatir allaha allahim lutfen canimi al nasil verdiysen oyle al bu acidan kurtar beni diye yalvariyoeum. allaha lan allaha verdigi cani alir mi o intiharda istemiyorum allaha mahcup olmamak icin

    .agliyorum su anda beyler, ergen felan deyip gecmeden once buyuklugunuzu gosterip yardim edin bu genc kardesinize, rahatlamaya ihtiyacim var.

    somestr tatilindem once en sevdigim hocaya benimlr fazla ilgilenmemesini yuz vermemesini tahmin ettigi kadar iyi birisi olmadigimi soledim tekrar uzecegimden korktugumu soyledim cunku bundan once cok kez uzdum sonuncusu cok beterdi.bu sefer oda bikti 20 gundur ne mesajlastik ne de konustuk nede ozur diledim. tatilde sozlendigini gorunce allah belami. versin diyip kendime sovdum sabahlara kadar agladim.

    20 gun be,bugun annem birisiyle mesajlasiyordu ve bana hep hocamin asiri hizli yazdigini soylerdi evet oyleydi biriyle mesajlasiyodu ve asiri hizliydi.tek hizlibyazan arkadasida benim hocamdi. bugunde dersimiz vardi yuzune bile bakamadim ama ozledim sesi yetti kadinin. iste ard arda mesaj duyunca hoca oldugunu anlayip yataga kostum yattim, birden uyandigimda anneannem ve annem hocaya yaptigimi konusuyordu evet hocam soylemisti her seyi, korktum,utandim, kalp atisimi hissediyodum.

    agladim gizlice yatmis gibi yaptim once onlar gidince agladim hala agliyorum. nasi annemin nenemin abimin babamin hocamin yuzune bakicam ben, yardim edin,ne demeliyim anneme, uzaklasmak gerekti diyemem sacmalama sevgilin mi der. hocada ozur dilememi bekledi 20 gun ve hala ben de tik yok ama her gece aglarim. Yardim edin, dalga gectiginiz her cumle beni kiracak unutmayin, duygusalim ben, bunu yazarken de gozyaslarim suzuluyor.
    ···
   tümünü göster