/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1701.
    +4 -1
    SON 2 PART (MAFYA80 PANPAMIN ISTEGI UZERINE)

    Annemi unutmaya baslamisken ayseyi aradim konuştuk buluşalım falan dedim surprizim vardı ona cok güzel seyler hazirlamistim.
    Ayse ile konuşurken bulusacagimiz kafenin adresini verdim ve unutmadan sana surprizim var dedim hazirlanmaya başladım üstüme en fiyakali kiyafetlerimi giyip emreden arabanin anahtarını aldım yola çıktım. herseyin acisini almak istiyordum ama birisi beni durduruyordu ama bikmistim artik kafeye yaklasirken surprizi yapacağım arkadaşımı aradim konuştuk hersey Hazirmis cok sevinmistim geçtim kafeye oturdum ayseyj beklemeye basladim tam sigarami yakacakken ayse geldi selamlastik oturduk.
    Seni dinliyorum dedi neymis sürpriz dedi ankatmicaktim anı yasatacakdjm kafede toplasan 10 12 masa vardi bunların 4 5 i doluydu garson arkadaşım olur çağırıp hazir olmalarini söyledim ve el cirpmamla kafenin kapıları kilitlendi iceri kamerunlular girmeye başladı intikamimi alacakdim ama ben bayiltmicakdim tam tamina 24 tane kamerunlu geldi yanima dedim intikam zenci yenen bir yemektir ve ayse ağlamaya başladı kiyamiyordum ama kamerunlular çoktan soyunmaya başlamıştı bunlarinki ne kenyali ne ugandali bunlar adeta afet herbirininki 134er cmden başlıyordu ve 2. Surprizi plana koyma vakti gelmişti bu kadar adama 2 delik yetermi? Yetmez içerden Darbeli matkap getirip 5 delik daha açtık ve o an ayse donup kalmış masaya yatirmislar hepsi birden cullanmisdi ben izleyip 31 çekiyorum dikkatimi bisey cekti garson bakıp bakıp duruyordu ayar olmuştum gel lan buraya dedim buyur abi dedi utanmiyonmu lan ordan bakmaya dedim Özür dilerim abi dedi tam gidiyordu ki ben git dedimmi lan dedim gel sende gib gözün kalmasın dedim adamsin abi diyerek oda başladı gibmeye aysenin vucut 56 olmuş kamerunlular kendinden geçmişdi bir sokmaya aysenin ağzından geliyordu hasmetlisi ve dayanamayip bombayı patlattim evet osurmustum aysenin agzina çünkü o yattigimiz ilk gece yataga osurup beni bogmustu sesimi cikarmamistim.
    INTIKAM ZENCI YENEN BI YEMEK SON
    ···
    1. 1.
      0
      Adamın dibisin panpa
      ···
   tümünü göster