/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    Belgeselleri trt belgesel dışında biyerden izlersen canlılardaki hataları anlarsın. Bu hatalar arasındaki en açık olanı balıkların üremesi suya binlerce yumurta bırakılıyo milyonlarca sperm bırakılıyo ama bunların sadece 5 6 şanslıysa 10u yaşdıbına devam ediyo geriye kalan binlerce yumurta ve milyonlarca sperm ne? Hata. Yerçekimi biraz azalsa dıbınız zütünüz yer değiştirir demişsin ama dünyanın şekli nedeniyle yerçekimi zaten heryerde farklı. Evrende çok büyük yıldızlar var galaksiler var galaksi toplulukları var ve bunlar daha bizim bildiklerimiz. Peki yaşam var mı? Yok. O zaman o kadar galaksi topluluğu kum tanesinden küçük dünyada yaşayan ve evrene hiçbir katkısı olmayan insanlar için mi yaratıldı?
    ···
    1. 1.
      0
      bir apartman 20 katlıysa 40 katlı değil diye apartman güzel değildir diyebilirmiyiz?

      yaşamın olması olmaması birşeyi farkettirmez. büyüklük görecelidir. karıncalar cok kücük olduğu için aşşağılıktır demek bir doğruyu ifade etmez.

      ama evet bizim için yaratıldı. evren bu kadar geniş ve soğuk olmasa içine çökerdi..
      ···
    2. 2.
      0
      Şeytan allahın sözünden çıktı ama allaha küfür etmediği için ona iyi diyebilir miyiz?? insan yaşamı için bir evrene gerek yok sadece dünya yeterli evren eğer insanlar için yaratıldıysa tamamen istaftır. Evrenin içine çökmesi gibi bir olay olamaz ayrıca sıcak soğuk olayının evrendeki kütle çekimi etkileme imkanı yok.
      ···
   tümünü göster