/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +232 -9
    UYARI :

    Beyler öncelikle teşekkür ederim hikayemi okuyor olduğunuz için ama bir sıkıntım var... Şunu farkettim ki bu yazdığım şeyleri tabi sadece bunun için geçerli değil 100'lerce kişi okuyor.. Ama bakıyorum destekleyenlerin veya şuku atanların sayısı 3-5 kişiyi geçmiyor niye böyle yapıyorsunuz ki ?
    Bazılarınız yarım bırakıyorum diye sövüyor... Niye sanıyorsunuz ? Beğenmediğinizi düşünüyorum son entrylerime bi bakın isterseniz 0 çuğu 0 şuku abi bu ne ? Okuyorsunuz ama pasif değilsiniz aktif olmanızı istiyorum..
    Ayrıca ben ne feresim ne mohayım olduğumu da iddia etmedim ama benim de bir gururum bi haysiyetim var... Lütfen daha fazla bunlarla karıştırmayın beni
    He ayrıca prim diyenler tabiki de çıkıcak ama ben yaptığım emeğin karşılığını görmek istiyorum madem beğeniyorsunuz şuku atmanız sizin için zor olmasa gerek ?
    Not: Hikayeyi en kısa sürede bitiriceğim, yakşamlar şimdiden herkese.

    Beni primci biri olarak tanımayın.. Lütfen ben sadece hakettiğimin karşılığını istiyorum.. Öyle düşünüyorum yani şu ana kadar kaç hikaye yazdım hiçbirinide bu konudan bahsetmedim ama artık bir yere kadar * Son vermek gerekir.
    ···
    1. 1.
      0
      Rez ffff
      ···
    2. 2.
      0
      Bakiciiz
      ···
   tümünü göster