/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 351.
    +45 -1
    KADIN/ERKEK iLiŞKiLERi

    'kadın erkek eşittir kardeşim bak anlamıyosun,bi farkımız yok sadece bi kromozom fark var manyak mısın,bu yüzden kuran falan bugüne uyarlanması imkansız evrensel değildir yalandır aşkım saçmalama'

    -Peki istediğin erkek tipini tanımlar mısın?

    'aaağğ tanımlamam mı, şöyle güçlü kolları olsun, beni sahiplensin kıskansın, beni rahat ettirebilsin kültürlü olsun, beni korusun kollarsın kimseye muhtaç etmesin, kimseye muhtaç olmasın, adam gibi adam olsun yanee anlatabiliyo muyuuaam? ay bide şurda böcek var alır mısın onu!!' dedi sakızını caklatarak günümüz feministi.

    Kadın erkek eşit değildir beyler. Erkek, kadından üstün de değildir. Erkek ve kadın farklıdır kardeşlerim.

    Aynı kulvarda değildir yani. Kıyaslamak kadar saçma bi olay görmedim ben. Bunlar hep Kuran'ı tek cümleyle çürüttüğünü zanneden 'modern' kardeşlerimiz. Atamız kadına secme ve seçilme hakkı verdi kardeşim o da deistti zaten derler. Onun da günahına girerler. Bilmezler ki adam hafız, kuranı kendi cebinden verdiği parayla Türkçeye çeviri yaptırmış. Neyse bu adam hakkında ayrı bi part atıcam ilerde.

    Neden bizim eşit ve hatta onlardan düşük olduğumuzu savunan bu kadınlar, güçlü erkekler ister? Neden onları görünce altları ıslanır? Çünkü biz farklıyız. Kadın ve erkek farklıdır. Modern toplumun sinema, televizyon vb yollara pompaladığı bi fikirdir bu 'eşitlik'. Böyle düşünen dişiler, bizim farklı olduğumuzu seve seve kabul edip alfa erkekle mutlu olan altın dişilere bakıp sümüğünü çekmeye mahkumdur. Hiç bu açıdan düşündün mü güzel kardeşim?

    Ha bide böyle diyip dıbına kadar açık giyinenler var. ilgi huurları. Onlara sakın prim vermeyin. Bırakın zavallı halinde boğulsun. Acıyorum ben mesela.

    Şimdi size alfa kuramımdaki ilişkilerden bahsedeyim.

    Her erkek,her dişiyle beraber olabilir. Ama istisnalar dışında şaşmayın bi durum vardır:

    -Omega ya da alfa erkek, beta dişiyle beraber olup ilişki yaşarsa düşer. Betaya kadar düşer.

    O yüzden çok dikkatli olmak lazım. Kendimizi de karşımızdakini de iyi etüt etmek lazım. işte sosyal zeka hep bunlarda devreye giriyor.

    Şimdi modern ilişkilerdeki büyük sorunlara bakalım

    -Kıskanılmak ya da kıskanmak
    -Sürekli beraber olup sıkılmak, alışkanlık olduğu için bırakamama durumu
    -Trip atmak ya da yemek ki büyük bir illettir. Adamı delirtir.

    Daha sayarız ama yeterli. Bunlar hep alfa/altın dişi birleşimi dışındaki ilişkilerde olur. Ama o ilişki beyler, tadından yenmez işte.

    Karşındaki senden daha iyisini bulamayacağını biliyor,sen onun aradığı alfasın. Ve o da bulunması zor bir altın dişi. En iyisi sizsiniz.

    Bir de başka alfa görürse nolacak diyenler olabilir. Hiç bi alfa alfaya taş atmaz unutmayın.

    Bir altın dişi bi alfayı, alfa olduğu için sever. Oy yüzden hiç bi zaman kısıtlamaz. Diğer kalitesiz dişiler gibi kendi yanına çekmeye çabalamaz. Çünkü en tepede zaten onlar.
    Kendine güveni tamdır. Ona hayrandır, baktıkça bakası gelir. Asla trip atmaz, gereksiz kıskançlık yapmaz. Dışarda o alfayı ayartmak için yanıp tutuşan yüzlerce dişi olduğunu bilmesine rağmen en iyi dişi kendisidir. Erkeğinin onu zor bulduğunu bilir.

    Bu sorunlardan hiç birinin olmadığı bir ilişki. Düşünmesi bile güzel değil mi?

    Beyler benim bu kuramla size açıklayamayacağım olay yok. Siz de sağlıklı kafayla bi düşünün. Anlamaya çalışın. Açığını bulursanız bana bildirin. Ben bulamadım.

    Yarın geldiğimde alfa olmak,bu kuramın tarihsel kanıtları, neden zaman geçtikçe kalitesizleşiyoruz, aldatmak,aşk üzerine biraz sohbet edeceğiz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      işin kötü tarafı kimse kendini beta olarak görmüyo gerçi şuan hangi sınıftayım bende pek bilmiyorum
      ···
   tümünü göster