/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +10
    Trend kesin rez
    ···
    1. 1.
      +1
      ÇEViRiSi BU LAN AHUAHUAH
      kısaltılmış Aşk doğumdan itibaren insan kalbinde yer alır. Bu büyüme için annenin nedenlerini seviyorum. Bizim baba, anne, kardeş ve arkadaş sevgi ve biz okul vardı, biz öğretmenlerimize seviyorum. Kanımızca daha olsun arada, biz, ülkemizi seviyoruz. Kanımızca daha almak için, biz yaşadığımız dünyayı seviyorum ve insanların içinde yaşayan. sevgi Hakları çok önemli bir duygu olduğunu ve insanları hayata bağlar. Bizim sevilmek, sevmeme izin ver, ve kalplerimiz sevgi dolu olsun.

      Bir kişi dünyanın en değerli insanlar olmak en değerli ise - erdemli olandır. ilk koşul erdemli olmak - eğer sevgi, ikinci - saygı. Bir adam önce kendi fikirleri ile uyumlu olmalıdır, onu / ona saygı göstermek zorundadır ve gerçeği kaybetmek olmamalıdır. Hayır aniden için o / o beyaz diyor hangi gün önce zihnini ve kim siyah demek, değişti olanlar hoş geldiniz. Böyle insanlar kırmızı olmadan aynaya bakamıyor. insanlar başkalarına saygı gösteren, kendimize sertleşme. Biz kalbini kırmak herkese bahsetmek gerek yok, ve ciddi olmamalıdır.

      spor için - bu günlük yaşamın stresi azaltmak için en iyi yoldur. aktif olmak için, ... koşmak jimnastik yapmak, yürümek, insan vücudunda hücrelerin temizleyin. kir daha enerjik ve döküntü arınmış insanlar ve insanların genç ve enerjik tutmak yapar. Her gün egzersiz yapmak, ve bu bizim alışkanlık yaparsanız, biz serbest zaman bizimle birlikte yaşamak zor olacağını anlıyoruz.

      Sağ beyin çok önemli bir rol oynamaktadır. Hayatın aşamasında birincil role sahip veya ek olup olmayacağını, oluşur. Beyin bazı şeyleri gerçekleştirmek için başladığında o otomatik olarak çalışmaya başlar. Örneğin, o beyin haklarını istiyor, bu önemli bir rol getirdi. Bilgi Bu öğe için gerekli. En iyi ve en uygun kitaplarda bilgi ve insanların okumak istiyorum yapar. insanlar okuduğunda, beyinleri gerekli bilgi dolu olsun. yeterli düzeyde bilgi düzeyi, insan beyninin elektrik üretiminde nasıl baraj ileri fikirler koymak için ne zaman başlayacak.

      GOOGLE ÇEViRi SAĞOLSUN
      BÜTÜN SIRRI BOZDUM YAA
      ···
    2. 2.
      0
      Saol panpa okumadım ama
      ···
   tümünü göster