/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -1
    torpil olayınız yoksa içi boş bir çabadan ibarettir. ha torpille de yüksek lisans yapıyorsanız sizi oraya kabul eden profların doçentlerin yar. doçların sülalesindeki tüm insanların dıbını zütünü ortadan ikiye karnıyarık gibi yarıp gibeyim, sizin eğiteceğiniz öğrencilerin de itina ile teker teker dıbına koyayım. torpille giren seni de unutmadım hak yiyen huur çocuğu.. vücudunda ne kadar delik var ise , derindeki gözeneklere kadar sayıp sayıp gibeyim. sende suç bulmuyorum bu olayın asıl müsebbibi hoca diye kasılıp duran müsveddelerdir ama sen de en az onlar kadar küfrü hak ediyorsun amın evladı.

    sinirliyim beyler.. geçen hafta adını vermeyeceğim bir üniversitede yüksek lisans için başvuru yapmıştım. yazılı bilim sınavı akabinde mülakat şeklinde sınav sistemi uygulandı. yazılı bilim sınavına girdim, soruların sülalesinden girip , anasından çıktım, ek kağıt bile istedim. gayet net bir şekilde sorulara mükemmel yanıtlar verdim. sınav bitti, mutlu bir şekilde sınıftan ayrılıp, sigara yakmak için dışarı çıktım ve mülakat saatini beklemeye koyuldum. mülakat saati geldi, tek tek listeden isimler çağırıldı. sıra bana geldi içeri girdim hocalarla selamlaşıp, bana gösterilen sandalyeye oturdum. sınavımın nasıl geçtiğini sordular, gayet iyi geçti, hiç zorlanmadım diyebilirim, dedim. doçent olan hoca , başka bir alandan olup da farklı bir alanda yüksek lisans yapmaya çalışan biri olarak bayağı bir gayretli gördüm seni, sınav kağıdın da gayet iyi, çok gayretlisin dedi ve hemen alanla ilgili kavram soruları ve izah soruları sormaya başladılar. yaklaşık 7 soru soruldu, 7 sorudan 5 soruya hocanın kendi yazdığı makalelerinden gayet net bir şekilde cevap verip, uzun uzadıya izah ettim. hocalar biraz tedirgin oldular, çünkü alan dışı almak istemiyorlardı ve benim alanla ilgili gayet bilgili olduğumu görünce -bu herifi nasıl eleyebiliriz diye bahane bulamadıklarını hissettim- ve sonunda bana denilen şey şu oldu ; bayağı gayretlisin seni tebrik ediyorum ama bizim için tam olarak yeterli değilsin, çıkabilirsin... haydaa dedim... içimden kemerimi çıkarıp, pantolunu indirip haşmetlimle kafalarına vura vura bayıltmak geldi ama bir şey diyemeden dışarı çıktım.

    bir kaç gün bekledim, sonuçlar açıklandı şerefsiz evlatları beni listeye bile dahil etmedikleri gibi, sınav v.s puanları benden daha düşük olan kişilerin kazandığını görünce bu ülkede bilim adına bir şeyler yapma gayreti içinde olan insanların ancak bu ülkeyi terkederek yapabileceklerini anlamış oldum, teşekkürler huur çocukları..
    ···
   tümünü göster