/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    Birçok kez "yani ne biliyim beni izleyebilecek kişinin de 15 lirası vardır,i don't know" dediğini duydum.
    ···
    1. 1.
      0
      güzel kardeşim, ortalama bir bilgisayar 1500TL desek, telefon tablet vesaire bunların hiç biri bedava değil. ki interneti vesaire de var. senin yaptığın algılamak istediğini algılaman. bunları yapan kişinin bu kadar parası vardır da atıyordur diyor. (bkz: jahrein)
      ···
    2. 2.
      0
      1500 değilde muhtemelen 15000tl civarında bilgisayarı vardır. Entry'de dediğim gibi oyunla ilgili masrafların büyük çoğunluğunu sponsorları karşılıyor.
      ···
    3. 3.
      0
      dostum, demeye çalıştığım şey bir insan bağış atabiliyorsa 15 lira/subscribe olabiliyorsa, kişinin maddi durumunun kötülüğünün sorumluluğu jahreinde değildir.
      ···
    4. 4.
      0
      ya memelerinden kan getirdigim aptal cocuk, televizyonda yedi milyar milyor gereksiz dizi, tak gibi bir medya, onedio testleri, slime yapanlar ortalikta dönüyor, cem yılmaz 3 saat espri yapiyor milyar milyor para, sonra burada hic izlemedigin adami elestiriyorsun. onun as izleyici grubu (abone olup düzenli bagis yapan) adamı oyun icin degil muhabbeti icin izliyor. gibtir git talk show gibi dusun standup gibi dusun nasil dusunursen dusun aq. sen git dirilis ertugrulunu izle bu adamdan hoslanmiyorsan bana burada laf yapma aq.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster