/i/Bahis

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    EDiT: 0.5 sayıdan tek maç Ulm maçından ötürü kupon yatmıştır.iyi geceler.

    Herkese iyi akşamlar panpalarım.

    Yukarıda gördüğünüz kupondaki maçlara Ulm dışında güveniyorum. Analizlerimi yazıcam. Kafasına yatan içinden seçebilir ve ya kuponu oynayabilir.

    !! OKUMADAN OYNAMAYIN !!

    Ulm-Lietkabalis

    Öncelikle Ulm değişik bir takım.Bir gün öyle bir gün böyle oynuyorlar. Fakat ilk yarılarını sıkı tutan bir takım. Lietkabalisle yaptıkları ilk maçı canlı Almanyada izledim. Eşit takımlar gibi. Maç Almanyada oynanacağı için Ulm yine klagib ilk yarı performansını gösterip önde kapatacaktır(5.5 hnd).Fakat ikici yarıda oyunu kazansalar bile 10.5 handikapı aşacaklarını düşünmüyorum.

    Önerim : 1/2

    Bastia-Nantes

    Fransa ligi acayip bir ligdir panpalar.Ama kısır geçen maçlar da öyle sürer gider. Kısırlık konusunda beni yanıltmayan takımlardan ikisi de nantia ve bastia eşleşmeleri. Banko kuponlara alt seçimini oynayabilirsiniz. Fakat ben ilk yarı skorunun 0-0 biteceğini düşünüyorum.

    Önerim : ilk Yarı Beraberlik

    Prag-Kursk

    iki başarılı bayan basketbol takımı. Prag 1 maçı kaybetti. Kursk ise namağlup ilerliyor. inanılmaz bir moral var üstlerinde. Evin üstünlüğünü düşünenler ms1 basabilir Fakat ben handikapın da Kurska verilmesi yüzünden düz ms2 oynadım. Sistem kuponumda 2/2 dir.
    Alt/üst seçimi yapan arkadaşlar bu maçı üst olarak değerlendirebilirler.

    Önerim : sistemde 2/2 Mislide : MS2 Alt/Üst : Üst

    Sandhausen-Schalke

    Sandhausen alt lig takımı. Teknik direktör değişimi yaşanmış. Türk teknik direktör Kenan Koçak gelmiş. Sürpriz bir şey olmazsa Schalkenin kazanacağını düşünüyorum.Ama ben genelde teknik direktör değişmiş takımlara oynamam. Hadi diyip yazdım.Bu maçı kuponunuza almayabilirsiniz. Kafanıza göre Celta Vigo maçına 2-3 golü mantıklı gördüğümü de belirtmek isterim.

    Hepinize bol şanslar.
    ···
   tümünü göster