/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +25 -1
    Bu parttan sonra copy pastelerim bitiyor bekleyin biraz yannan kafalılar.

    BÖLÜM 7: TOPRAK ATANA NiCK6

    -ĞĞOĞHĞ-

    bıçağımı doktor önlüklü burunsuz zombinin burun boşluğuna soktum lan. elimdeki kurumuş kana yeni kanlar eklendi. artık alışmıştım. zombi üstüme koşarken hafif tırsıyordum ama içgüdüsel olarak bitiriyordum işini. oluruna bırakıyordum ve bedenim işini yapıyordu. Açelya peşimden beni takip ediyordu. fazla konusmuyordu. hatta hiç konusmuyordu. yaşadığı acıları tahmin edebiliyor ve annesinin nerde olduğunu sormuyordum ona. nasıl kurtulduğunu merak etmiyordum. evlerinde öldürdüğüm zombinin, onun babası olduğunu tahmin ediyor ve susuyordum amk.

    bu yol böyle bitmez amk. bize bi araba lazım.

    hemen ileride bir zombi daha. bi bitmediniz lan!

    -ĞĞĞKKK-

    karakolda mehmet abinin dedigine göre istilanın hızlı yayılmasının sebebi mitingler ve insanların paniğiymiş. insanlar panikle dışarı çıkınca virüs sıradışı sekilde yayılmış tabi. ısırılan biri ortalama 10 dakikada dönüşüyormuş lan. düşündüm de; ölümle yaşam arası 10 dakika. vay amk. ölmek bu denli ucuz; yaşamak bu denli kıymetli miydi?

    devlet üstleriyle bağlantı yokmuş. elektriklerin bir gün gideceği kesin ama ne zaman gideceği bilinmiyormuş

    telefonu çıkarıp saate baktım. güneşin doğmasına fazla bir zaman yoktu.

    acaba serkan inciye ne oldu len? şimdi şurda internet olsa olan biten'de neler yazardı acaba. en çok da trendi merak ediyorum. ama olası başlıkları da tahmin edebiliyorum şuan; Dünya neden eskisi gibi değil açıklıyorum, Suçlusun zombi, Zombilere fake attım anlatıyorum, Pelinsu zombiye dehsetul vahset ayar, Zombi oldum soruları alayım...

    hahahah dıbınakoyayım ya. olum kahkahanın dozunu fazla abarttım galiba 3 tane zombi üstüme doğru geliyor o nasıl gülüş diye. neyse ugrasamam amk. tabanca.. tabanca nerde lan? nereye koymustum bu huur çocuğunu?!

    olum gelmeyin lan. oha halen geliyorlar amk!

    belimdeki silahı kullanamam. susturucusu yok ve 300 metre ilerde iki düzinelik bir zombi grubu görünüyor

    hassgibtirrr...
    ···
    1. 1.
      -1
      Orj bkz atsana panpa
      ···
    2. 2.
      -1
      Cok malsin yiyecekleri unut silahini unutma aminakodumun mali bu bolum malligim yuzunden cugu
      ···
   tümünü göster