/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +6
    neyse girdim lokantaya baktım bizim fikret abi henüz gelmemiş geri döndüm dedim sen git bunun ne zaman geleceği belli olmaz ben seni ararım.

    Yok kanka beklerim ben burda sorun değil dedi.bu pekekent de amma meraklıymış heyecana amk

    tekrar döndüm lokantaya masaları sandalyeleri falan düzeltmeye başladım bi taraftan da şimdi fikrete bu başımdan geçenleri anlatsam evdekilere falan anlatacak bi sürü tantana. zaten ortada kesin birşey de yok durduk yere milleti ayağa kaldırmayayım diye düşündüm. hadi onu geç ben burda sana evimi emanet ediyorum sen gittin nelere bulaştın benim de başımı belaya sokacan dese cevap veremem amk.

    bizim fikret abinin eski evrakları falan sakladığı bi dosya vardı. lokantanın arka tarafında küçük bi yazıhanesi var. orda duruyodu. bazen beni fatura falan ödemeye gönderir. Resmi evrakları da onun içine koydurturdu.o dosya aklıma geldi. hemen gittim yazıhaneye dosyayı çıkardım aramaya başladım.bi taraftan da kapıya bakıyorum biri geliyor mu diye.

    Aradım aradım sonunda tahmin ettiğim gibi kira sözleşmesini buldum hemen bi kağıt kalem aldım yazdım ismini falan. dosyayı yerine koydum hızlıca lokantanın önüne gittim. serhat hala sokağın başında bekliyordu. ismin yazılı olduğu kağıdı verdim buna...
    ···
   tümünü göster