/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +17 -9
    Hiç utanmadan yalan söyleyen ve dezanformasyon yapan bu tipler yaptıkları algı operasyonları ile olayla ilgili hiç bir bilgisi olmayan kişileri de yanıltarak bilmediğim bir amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Özellikle milletin acısı taze iken yapıyorlar bunu. En ufak şeyde "Hep hükümetin yanlış politikaları, muhalifleri besleyeceğine Esed'in yanında olsaydı böyle olmazdı" gibisinden şeyler diyorlar. Hmmm acaba Türkiye PKK'ya yardım eden Esed'in yanında olsaydı nasıl olurdu acaba. En ufak su sıkıntısında (fırat nehri) kriz çıkartan, Kıbrıs sorununda Yunanistan'ın yanında yer alan, ülkesinde açık açık PKK kamplarının kurulmasına ve işlemesine izin veren ve şimdi de özerklik vermeyi planlayan Esed rejimi ile... Düşünsenize lan PKK kuzeyde silahlanacak ve bölgeleri ele geçirecek, Türkiye PKK'nın bunları yapmasına destek olan Esed ile müttefik olacak, hatta PKK'nın lojistik ihtiyacını giderecek. Ne güzel olurdu değil mi? Gerizekalı aptal hain herifler!
    Esed gider her takta Türkiye karşıtı tavır alır, teröristleri ülkesinde besler, fakat Türkiye de PKK'dan bin kat daha meşru olan muhaliflere destek çıkınca bu suç olur, öyle mi? Siz kimin tarafındasınız ulan? ABD'nin mi, Esed'in mi, PKK'nın mı, Rusya'nın mı, kimin maslahatını gözetiyorsunuz? AKP düşsün diye niye bu kadar düşüyorsunuz? Bu hainliğinizin sebebi ney? Esed rejimlerinin cürümlerinden bir kaçı :

    -iç savaştan önce kendisini eleştirmenin cezası hapis veya ölüm olan birisidir, iç savaştan sonra yüz binlerce sivili öldürdü (biliyorum ki bu sizin umrunuzda değil, isterse 100 katı daha ölsün yeter ki AKP düşsün).
    -Daha bugün PKK ile yeni bir anlaşma yaptı, El Bab ve Afrin çevresinde beraber hareket edecekler.
    -PKK'yı yıllarca besledi, şimdi de özerklik vermeyi planlıyor.
    -Halep'de PKK ile ittifak kurdu, muhaliflerden aldıkları şeyh maksut civarındaki Türkmen mahallelerini özellikle PKK'nın kontrolüne verdi.

    Şimdi istediğiniz taku destekleyebilirsiniz vicdanınız el verecekse.
    ···
   tümünü göster