/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +3
    Robot gibiyim, polis soruyor ben cevaplıyorum.her cevaptan sonra bunlar birbirine bakıyor ,ordan olayı duyan diğerleri de başıma toplandı. etrafımda bi daire oluşturdular herkes bişey soruyor amk.
    Kimisine cevap veriyorum, bilmediğimi cevaplamıyorum bilmiyorum diyorum...

    neyse olanı biteni bi güzel anlattıktan sonra kır saçlı polis

    üniversiteye bi ekip yollayın bakalım kaybolan elemanın ailesini adresini bir araştırsınlar. adı neydi tam olarak serhat ... soyadı neydi

    serhat k... ( soyadının devdıbını yazmıyorum beyler) dedim.

    yazdı bi kağıda verdi yanındakilere. bana döndü.gel bakalım şimdi dedi aldı beni dün gece bulunan sahipsiz cesetlerin farklı farklı fotoğraflarının olduğu bir dosya çıkardı.bu mu bu mu diye soruyor, teşhis için.

    değil ,değil ,bu da değil diye diye fotoğrafları bitirdik.bir günde bu kadar sahipsiz ölüm olmasına da şaşırdım amk. adamların başta beni bu kadar sallamamasına da hak verdim. hergün ne olaylar oluyormuş da haberimiz olmuyormuş amk. zaten sinirlerim bozuktu... bunca ölü fotoğrafı görünce iyice fenalaştım. odadan çıktıktan onbeş yirmi dakika sonra gözlerim karardı.

    Uyandığımda bi hastanenin acil servisindeydim. beni hastahaneye kaldırmışlar. başımda iki tane polis bekliyor. tansiyonum düşmüş bayılmışım. serum falan takmışlar.
    ···
   tümünü göster