/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    evet bir tek sensin
    ···
    1. 1.
      0
      Asıl seven bir tek sensin nesini seviyorsan anlamadım doğru düzgün bir millet olsalardı peygamberimiz Arap olmazdı
      ···
    2. 2.
      0
      Al işte adamın mantığına bak
      Neymiş Araplar kötü olduğu için Rasulullah (s.a.v) Araplara gelmişmiş. Hakkında hiç bir delil bulunmadığı halde söylediğin bu sözden hesaba çekileceğini biliyorsun değil mi?
      ···
      1. 1.
        0
        Peygamberimizden önce bu adamların nasıl yaşadığını duymuşsundur kızlarını gömmeler fuhuş vs. en büyük nedeni budur tabi Kabenin orada olmadı da önemli bir neden ama araplar peygamber öldükten sonra yine fazla sabredemeyip 4 halifeden sonra bölündüler
        ···
      2. 2.
        0
        Atalarının cahiliyede kızlarını gömmesi ve fuhşu yaygınlaştırması ırklarını kötü mü yapar? Ayrıca 4 halifeden sonra bölünmediler, Emeviler zamanında da birlik vardı Abbasiler zamanında da. iç savaş çıkmış olabilir fakat istersen 1. ve 2. Göktürkleri oku, Türkler de iç savaş yaşamıştır. O zaman Türkler aşağı ırk mı oluyor? Ya da Türkler girdikleri yerlerde insanları kılıçtan geçirirlermiş, Türkler barbar mı oluyor?
        Kur'an ve sünnetten hiç bir delilin olmadığı halde "Araplar kötü olduğu için onlara peygamber (s.a.v) gönderildi" diyorsun, bunun izahı olmaz. Gerçi meb'in okullarında "Araplar Türkleri arkadan vurdu" diye öğrenmiş ve bunu sorgusuz sualsiz kabul etmiş birine ben ne anlatıyorum ki.
        ···
      3. 3.
        -1
        evet arkamızdan vurdular bizi belkide senin dedelerinden birinie kesmişlerdir yemende ingilizlerle bir olup osmanlının dıbına koymadılar mı? sonrada ingilizler israli kurmadı mı arabistanın ortasında şimdide ümmete ihanetin cezasını çekiyorlardır kim bilir. Allahın adaleti var yani
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster