/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    0
    Senin anneni gibeyim gavat huur cocugu ataturk dusmani ibine
    ···
    1. 1.
      0
      Ya gibtir git amk yine mi sen? Atatürk düşmanı değilim amk kaç kere söyleyeceğim
      ···
      1. 1.
        0
        Kes huur cocugu cumhuriyet dusmani hain
        ···
      2. 2.
        0
        Kendini vatansever sanan egoist bir binsin sen amk. Cumhuriyetçi falan da değilsin, sırf prim yapmak için böyle söylüyorsun

        Asıl vatansever benim ulan
        ···
      3. 3.
        0
        Kim cumhuriyet düşmanı belli amk coçuu makyajli Atatürk fotosu paylaşan kimdi?
        ···
      4. 4.
        0
        Ulan kaç kere söyleyeceğim? Hala anlamadın mı niyetimi? Önce incideki Atatürk sevenleri tespit etmek için Atatürk düşmanı bir başlık açtım. Makyajlı Atatürk fotosu koydum, baktım ki hiç kimse şuku vermedi, hep çükü geldi. Başlığı açtığımda da sabahtı. Bu da demek ki, sabah sözlüğe girenlerden Atatürk düşmanı yok. Sonra da dedim ki, acaba Atatürk'ü sevenler Tayyip'ten de nefret ediyor mu? Ardından Tayyip düşmanı bir başlık açtım. Şuku geldi, hiç çükü gelmedi. Bu ne demek? Atatürk'ü sevenler kesinlikle, Tayyip'i sevmiyor demek. Ben de Atatürk'ü seviyorum, hem de okulda bize sevmeyi öğrettiklerinden değil, ben Atatürk'ü yaptıklarından dolayı seviyorum. Okuldan sonra, kendi araştırmalarımla öğrendim bunları. Senin gibi çakma Atatürkçü değilim yani.

        Atatürk'ü sevmemek nefret getireceğinden seviyorsun işte amk kabul et. Atatürk'ü seven çok olduğu için de prim yapmayı seviyorsun. Sana açıklamama rağmen, fikrimi kabul etmene rağmen hala primcilik yapıyorsun. Primcilik Cumhuriyet düşmanlığı değil de ne o zaman? Atatürk ve Cumhuriyet, beğeni kasmak için olan bir araç mı lan? Ha? Söylesene?
        ···
      5. 5.
        0
        Prim yapmiyorum kardeş bana yaptığın açıklamanı kabul etmedim sadece dogru soyleme ihtimalin oldugu icin gibayet etmedim. ayrıca seni takibe alacagımı soyledim. Prim yapıyor gibi bi halim de yok ama senin provokatif entrylerin var. Ne tak oldugun belli degil. Bir daha oyle tip entrylet girersen acımam haberin olsun.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster