/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14
    Devam Ediyorum .

    Khaled Al Asad aldığı destek ile darbe yapar. Orta Doğu'daki ülkenin (Suudi Arabistan Mekke Eyaleti ve IRAK, haritada koordinatlar burayı gösteriyor) devlet başkanı Yasir Al-Fulani'nin televizyondan canlı olarak yayınlanan infazının ardından Khaled Al-Asad liderliğindeki terör örgütü, ülke yönetiminin kontrolünü ele alır.

    Darbenin ardından SAS birlikleri, Rus milliyetçiler tarafından yakalanmış olan Nikolai kod adlı muhbiri kurtarmak için Kafkas Dağları'nda konuşlandırılır. Çavuş Kamarov öncülüğündeki Rus askeri kuvvetlerinin de desteği ile Nikolai kurtarılır. Kurtarma sırasında Kamarov militanlarla girilen çatışmada biraz daha destek vermemizi ister fakat Nikolai için zaman daralmaktadır, Timdeki arkadaşımız Gaz, Kamarov'u biraz hırpalar ve Nikolai hangi evde olduğunu ögrendikten sonra oraya doğru digerler hemen. Bu arada Çavuş Kamarov ve adamları halen milliyetçi militanlar ile çatışmaktadır.

    Devamında ise Nikolai, SAS ekiplerince Hamburg'a kaçırılırken, helikopter Sibirya'da Militanlar tarafından düşürülür ve devreye Amerikan birlikleri girer. AC-130 uçağının ateş desteğiyle takım, güvenli bir şekilde
    bölgeden çıkarılır.
    ···
   tümünü göster