/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    Arkadaşlar yeni bir mb warband modu yaptım ismi Askhar Modu tamamen benim modum. Modu yapmak hiç kolay olmadı.Şimdi 1,2,3,4 diye yazıcam modun özelliklerini şukularsanız sevinirim.


    1)Büyük imparatorluk:Bu imparatorluk halkı hiç tanımaz direnişçilerin en çok etkilediği imparatorluktur. Askerlerin komutanları Vezir adı verilen kişilerdir. Kralları ve halkın geneli araptır.Önceden hem rum hem türk'lere aitken. Burayı yıllardır almak isteyen araplar almıştır. Başkent Shariz Kulodramı iken şimdi KRAL şehri olmuştur. Ticaretin merkezi haline gelinmiştir.

    2)Kafkas Türkleri:Bu kişiler türktür. Azeri, Türkmen ,Türk, kökleri Asya Hunlarına kadar geniştir.Çok zengin değillerdir ayrıca direnişçilerle alakaları yoktur fakat direnişçilere hayla yardım ediyorlardır.

    3)Nilejya Hanedanlığı:Bu kişiler hanedan için canını verirler ayrıca askerleri çok acımasızlardır. Bütün krallıklarda bulunmayan en değerli kılıçlar bu kişilerdedir fakat hanedanlık yıkılacak olursa bütün ülke hanedan-ı Nord'u savunacaktır. Ayrıca direnişçiler bu krallığa pek bulaşmazlar.

    Not:Bu arada modum seneryoludur.

    Ticaret, ekonomi para bunlar en çok Büyük imparatorlukta bulunur diğer 3 krallığı sonra detaylı başlıkta anlatacam mod henüz bitmedi.

    EMEĞE SAYGI ŞUKULERSENiZ SEViNiRiM MODU DUYURABiLDiĞiM KADAR DUYURUCAM iYi OYUNLAR.BU ARADA MODUDA TELEWORLDS A YOLLUCAM.
    ···
   tümünü göster