/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Döner bıçağımı kavradım. Onlara ters düşen arabanın kapısını yavaşça açarak oturur vaziyette arabadan dışarı çıktım ve kapıyı üstüne kapattım.Bir plan yapmalıydım fakat elimide çabuk tutmalıydım.Çünkü liderlerinin kızla işi bitince onuda öldürücekti. Yerden bir taş aldım. Taşı arkalarına doğru yerden fakat havadan bir şekilde attım. Taşın çıkardığı sesle arkalarını döndüler." işte sana şans " dedim. Arkalarından dolanıyordum yavaş vaziyette. Kızı gördüm. Hiçbirşey umrunda değildi. Yerde cansız yatan anne ve babasına bakıyordu. Kızın o haliyle dahada özgüvenim arttı ve soğukkanlı bir seri katil gibi döner bıçağımı en arkada duran adamın sırtından soktum. Bıçak karnından dışarı çıktı.Öyle güçlü itmiştimki geri gelmiyordu bıçak. Tüm gücümle bıçağı çevirerek geri çektim ve ortada duran diğer elemanın bogazını kestim. Yüzüm hep kan olmuştu neredeyse hiçbirey göremiyordum. Gözümü sildigimdeyse liderleri arkasını dönmüş ve beni öldürmek için silahını bana doğru çevirmişti." Buraya kadarmış " dedim içimden.O anda kız içinde ki tüm sinir , öfke ve hüzün patlamasıyla elemanların düşürdügü palayı alarak liderlerini boynuna geçirdi. Pala bir taraftan girmiş diğer taraftan çıkmıştı. Liderleri yere düştügünde kızda üstüne çıkarak göğsünü, suratını, bogazını palayla paramparça edene kadar onlarca , yüzlerce defa kesmişti. Sinirini çıkarmasını istedigim icin dokunmadım.Bir süre sonra aglayarak elindeki palayı kenara fırlattı ve anne babasının yanına gitti.Bir tane sigara yakıp arabanın dibine çöktüm.On dakika sonra kızın yanına giderek sigara uzattım ve yaktım." Ben bir kürek bulayım " dedim. Tamam dercesine kafasını salladı. Terkedilmiş arabaları aradım.15 dakika aramadan sonra buldum ve anne babasını gömdük. Havada gittikce kararıyordu. Arabaya geçtik. Birer tane daha sigara yaktıktan sonra o arkada ben önde yatmaya çalıştık. Bu yaşananlara rağmen güzel bir uyku uyumuştum. Gözlerimi açtım. Açar açmaz bir sigara yaktım. Gözlerimi ovuştururken "Günaydın" dedi arkadaki kız.Ona dönerek "Günaydın.iyi misin ?"dedim." Bir tane sigaram olsa daha iyi olurdum. " dedi gülerek.Bir dal ve çakmakla sigarayı uzattım." Adın ne ? " dedim."Ayda" dedi Senin ?.Bende Selim. Arabanın yanından zombiler geçiyordu. Dünki yaptıklarımdan sonra artık o kadar çok korkmuyordum. Ayda uzun kıvırcık saçlı , ela gözü 1.70 boylarında 65li kilolarda güzel bir kızdı. Birden sohbete daldık.

    -Kimdi onlar ?
    +Tanımıyordum. Yolumuzu kestiler. Eşyalarımızı istediler. Babam karşı çıktığındaysa annemi ve babamı öldürdüler. Ardından benide öldürecekleri sırada sen yetiştin. Teşekkür ederim.
    -Önemli değil.Üzüldüm anne ve baban için. Tüm bunlar ney ? Ne bu zombiler nasıl oldu ?
    +Tüm dünya çapında geçen hafta başladı. Bizim ülkemizdeyse 2 gün oluyor.3 virüsün birleşimiyle oluştu.
    -" Ne bu virüsler ? " diyerek meraklı ve sinirli bir şekilde atıldım.
    +Birini bilmiyorum. Fakat diğer 2 virüsün Kuduz ve HIV virüsü oldugunu söyledi babam. Babam doktordu. Kuduzun verdigi vahşilikten dolayı böyle vahşiler ve öldürme güdüsü besliyorlar. Diğer 2 virüslede birleşince dahada vahşi ve tehlikeli oluyor. Fakat HIV virüsünden dolayı cok yasayamıyacaklar. Belli bir ömürleri var. Yaklaşık 6-7 ay sonra ölücekler. Tabi tüm dünyaya bulaşırsa bu o kadarda iyi birşey değil.Ve bir insanı ısırdıklarında artık dönüş yoktu.
    Şaşkınlık ve merakla dinliyordum. Dünya nasıl böyle bir cehenneme dönmüştü. Koskoca dünyayı bir virüs mü bitirecekti ? Kendi kendime düşüncelere dalarken dördüncü sigaramı yaktığımı farkettim.

    -Peki bunun bir çözümü yokmu ?
    +Şuanlık yok. Varsada ben bilmiyorum. Olsada şuanda onu yapacak kişinin yaşadıgını sanmıyorum.
    -Peki ne yapıcaz ? Ölmeyi mi beklicez ?
    +Hayır onların ölmesini beklicez.

    Mantıklıydı. Zaten 6-7 ay ömürleri vardı.Bir şekilde bu süreyi onlardan saklanarak kaçarak doldururduk. Fakat asıl sorunun zombiler değil insanlar oldugunu düşündüm. Zombilerden kaçabilirdikte peki ya insanlardan ?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster