/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +14
    Ananı hangi suriyeli gibti de kardeş oldun? O kardeşlerin senin ülkende dükkanlarında yabancı çalıştırmıyorum diye seni işe almıyorlar...
    http://www.sondakika.com/...k-yapan-suriyeli-9040936/
    ···
    1. 1.
      0
      ahahahahahah kaynağa bak
      "CHP'li Arık"
      ···
      1. 1.
        +1
        pardon a haber ya da star'ı kaynak olarak vermeliydim değil mi?
        ···
      2. 2.
        0
        savunma şekline bak, bu k*malistler kadar cühelası yok.
        televizyon falan izlemem ben uza şimdi.
        ···
      3. 3.
        -1
        Suriyelilerden rahatsız olanları ırkçı, kemalist, elitist, gezici, solcu vs. diye yaftalayan adam kaç suriyeliyi evinde barındırıyor bi söylesin. davar sürüsü gibi memleketin içine 2 milyon yabancı salmak senin gibi adamların yapacağı iş. o düşman olduğun modernler yapmıyor böyle şeyler. niye? çok vicdansızlar di mi? burası ülke lan ülke, koskoca bir memleket. millet kirlayacak ev bulamıyor, it gibi çalışıp günde 50 lira kazanmaya çalışan insanların işlerini 20 liraya suriyeliler yapıyor. antepli, urfalı, hataylı insan değil di mi? bizim ülkemizde savaş yok diye hepimiz çok rahat yaşıyoruz di mi? klavyenin başından öyle görünüyorsa ülke biz de orda yaşayalım. bakabileceğin kadar adam alırsın, onu da belli bir alanda tutarsın. en azından adam gibi bakarsın. ne vatandaşını rezil edersin, ne o insanları perişan edersin. ustanızın suriye politikası yerlerde sürünüyor.

        edit: Çok kösele suratsan, hiç bir şeyden utanmıyorsan bebeğinin ölüsünü kilometrelerce taşımak zorunda kalan kendi vatandaşından utan arap huursu!

        http://www.milliyet.com.t...detay/1832362/default.htm
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster