/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +92 -6
    Türkler asimile olmaya başliyor. Ozunu yitirmeye ugrayan Turk Milleti her gecen gun farklilasmaya devam ediyor. Yaklagib 3000 yillik bir gecmisi olan bir millet vatani milleti icin canini vermeye razi olan bu millet bugun hic bir  sey olmuyormus gibi uyutuluyor. Her gun sehit veriliyor her ay patlama oluyor ama kimse umursamiyor. Eskiden 1 ogretmen icin Menemeni yakan liderin cocuklari simdi hergun sehit olan 20 yasindaki ana kuzularini umursamiyor. 2 agac fidani icin 2 ay direnis yapanlar simdi ulke cok normalmis gibi evde oturuyorlar. 1 ay boyunca demokrasi nobeti tutanlar referandumla birlikte tum yetkileri bir adamda toplamaya calisiyor. Ulke de kimse kafasini kullanmiyor . Erkeklerin beynini malafati yonetiyor kizlarimiz beynini kullanmiyor hep baskalari gibi olmaya calisip gavurlara ozeniyor. Hic birisi kendi olmuyor . Senin atan belli baban belli isterseniz soyleyim
    Fatih Sultan Mehmet , Kürsad , Alparslan, Metehan , Kanuni Sultan Suleyman , Ibni Sina, Farabi , Omer Hayyam ,Mustafa Kemal Ataturk.
    .  bunlardan gelen bir neslin milletin suanda bombos bir kafa yapisina sahip olmasi ilginc. Sen suanki durumundan kurtulup refah seviyesi yuksek, atalarina yakisir bir fert olmak istiyorsan calis, oku ,ogren , SESSIZ KALMA.
    Cunku muhtac oldugun kudret senin damarlarindaki  asil kanda mevcuttur.
    ···
   tümünü göster