/i/Devlet

  1. 1.
    +13
    Bu kadar da olmamalı artık. Ulan adam cenaze de, biricik oğlunun belki gururu kırılır diye bir fiske vurmadığı oğlunun cenazesinde... Sen neden orda adamın önüne en ön safa geçersin? Vatan seversin çünkü öyle mi? Papucumun vatanseveri.

    Bu adamların tek derdi göz boyamak " Biz çoğk vatanseveris" mesajını verme çabasıdır bu başka da bir tak değil. Giy takım elbiseni ol tıraşını tak kravatını git cenazeye geç şehit babasının önüne sonra yok efendim "Vatağğğğn" diye gez dolaş. Eğer vatanını seviyorsan ve suriyeye girdiysen bu adamları değil ülke de beleş beleş yaşayıp beğenmeyen şerefsizleri [çocuklara ve annelere (gerçek annelere) sözüm yok] yolla oraya onlar savaşsın 20 21 yaşlarındaki genç fidanlar değil.

    Ha eğer askerlere üzülüyorsanız size tavsiyem o şehidin cenazesine gitmeniz değil Atatürk'ün yaptığı gibi Kubilay aslan için orayı nasıl yaktıysa orayı da o terör örgütlerine dar edeceksin. Bunu yapmadan da (kendi askerimizi koruma) bana askerlere üzülüyorum ailelerine baş sağlığı diliyorum deme

    YEMEZLER

    (HiÇ iLGi GÖRMEDi GENE AÇTIM SiZ BUNU OKUYANA KADAR DA AÇICAĞIM)
    ···
   tümünü göster