/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 201.
    +24
    -Bölüm 7-

    Şimdi biraz da edinmemiz gereken alışkanlıklardan bahsedelim;

    Günlük duş almak, temiz kıyafetler, güzel fırçalanmış dişler, güzel bir parfüm kullanmak, spor yapmak gibi şeyleri alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor. Artık gündelik yaşdıbınızın bir parçası haline gelmeliler. Alışkanlık haline getirmeniz gereken bir diğer şey de yalan söylememek. Evet her zaman yaptıklarınızın arkadasında duracaksınız beyler. Tamam bazı istisnai durumlar olabilir ama genel olarak yalan söylememelisiniz. Bu alışkanlık hayatınızdaki stresi büyük oranda azaltır.

    Bir diğer alışkanlık haline getirmeniz gereken şey ise konuşurken insanların gözlerinin içine bakmak olmalı. Bu da çok önemli bir madde beyler göz hareketleri de beden dili kadar çok mesaj verir karşı tarafa. Gözlerini ilk kaçıran karşı tarafa özgüvensiz ve utangaç bir izlenim verir. Güçlü bir göz teması ise tam tersi yönde mesaj iletir karşı tarafa.

    Evet arkadaşlar bana gelen mesajlar var, bazı arkadaşlar belirli konularda yardım istemişler şimdi elimden geldiğince o konular üzerinde duracağım. Sizin de sorularınız varsa bana belirtebilirsiniz onları da ele alırız.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardesim iyi gidiyorsun rez
      Devam
      ···
    2. 2.
      0
      karşim bana özgüven nasıl kazanılır söyle çalışıcam
      ···
   tümünü göster