/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -2
    O zaman insanların Dini tercihlerine küfür etmiş oluyorsun. 25. madde olarak da insanların dini tercihlerine küfür edenler cümlesini de eklemeni rica ediyorum.

    Edit Yazdıklarını komple silerek editleyen bir huur çocuğusun. Buradan senin ne adi, ne şerefsiz, ne haysiyetsiz, ne anası gibişmiş bir huur çocuğu olduğunu öğrendik.

    Buradan sonrasının kopyalanması, dağıtılması ve ezberlenmesi Tehlikeli ve yasaktır



    Senin ben ananı gibeyim huur çocuğu, senin doğmamış bebeklerini gibeyim, senin ben ananın sütünün ilk aktığı günü gibeyim, senin geçmişte grup ciks yapan eşcinsel dedelerini gibeyim. Senin nefes almaya başladığın günün sabahının ilk ışıklarında ananı güneşe doğru yatırıp gibeyim. Senin ablanı babaannenin üstüne koyayım onları sırtıma alıp anneannenin çatısına çıkayım da ay ışığında gibeyim. Senin teyzelerine uçaktan paraşütle atlarken fatality yapayım. Senin Türkiye ye göçen bulgar dedelerini gibeyim. Gelmişini geçmişini üst üste koyup cami minaresinden atlayarak gibeyim. Babanı Burj Halifa gökdeleninin en tepesindeki direğe oturtayım. Hayvanın evladı seni. Anası gavatlarla yatıp çomarlarla kalkan şizofren huur çocuğu.
    ···
   tümünü göster