/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +25 -1
    Part 3
    Aksam erken yattım çünkü okul vardi .sabah okula gidesim hic yoktu cunku alay konusu olmuştum korkarak sınıfa girdim tam düşündüğüm gibi olmustu .herkes gülüyor alay ediyordu bende artik hoca gelsin diye dua ediyordum. Merve de benle dalga geçiyordu. oysaki ben onu hala seviyordum.Zor bela okul bitti direk salona koştum çalışmaya başladım ilk başlarda çok zorladi kilom olduğu için .Önce koşu bandına bindim tempolu olarak yürüyordum sağolsun ahmet hoca bana çok yardımcı oluyordu. Sonradan koşmaya başladım o sıra diyetisyen geldi baya konuştuk 30 kilo vermem gerektiğini sonra vücuduna şekil verebilirsin dedi.bu bana dahada azim verdi zor bela 4.5 ayda verebuldim çorbadan başka birsey yemiyordum. Dersler ise umrumda değildi zaten dönem sonu yaklaşıyordu. Sonra vücut geliştirmeye çalıştım günde 10 yumurta yiyordum elimden geldiğince protein almaya çalışıyordum hicbir şekilde ilaç kullanmıyordum çünkü kalıcı olmasını istiyordum.
    Dönem bitmişti zar zor sınıfı geçtim.
    Ailem tatile gidecekti memlekete bense gitmemeye karar. Verdim annem gelsin falan diyordu babam ise daha iyi gelmesin falan.(Babamı hala ilk günkü gibi seviyorum)

    Eve girmez olmuştum Her anim salonda geçiyordu ve buna değiyordu cunku vucudum şekillenmeye başlamıştı.Bir aksam evde oturuyordum aklıma bir fikir geldi giydim ayakkabıları çıktım sahile Koşmaya başladım çocuklar gibi guluyordum artik kosabiliyordum...

    Okulun açılmasına az kalmıştı ..
    ···
    1. 1.
      0
      Devam...
      ···
    2. 2.
      0
      Rez amk şişkosu
      ···
    3. 3.
      0
      Ilac kullaninca kaslar kalici olmuyor zaten .
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster