/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +94 -2
    Bunları soylerken korktuğu ve cekindigi her halinden belliydi." Merak etme burada konustuklarimiz sadece ikimizin arasında kalicak " dedim." Doktor Serap Hanım'in neden öyle davrandığını biliyor musun ? " dedim.Bir kac saniye sustu , tekrar ellerini dizlerinin arasina zütürerek " Bilmiyorum " dedi. Yalan soyledigi belliydi , yalan soylemese bile birseyler sakladigi kesindi.ilk günümüz olduğu için fazla ustelemedim. Gozlerini kaldirarak imalı imalı bana baktı. Gulerek " Merak etme bizim aramiz hep iyi olucak " dedim. Gülmeye basladi. Aslinda pgibolojik sorun yasayan insanlar bu kadar güler yüzlü olmazlar. Hele ki 3 sene boyunca pgibolojik tedavi goren bir cocugun. Tuhaf ve garip biriydi.Bu beni ona doğru daha da çok gitmeme sebep oluyordu.Ve tabi 3 senelik tedaviden önce yasadiklari vardi. Sormak istedim , gerçekten merak ediyordum fakat ustelemek istemedim. Seher hanima bağırdım." Kaan'i odasina goturebilirsiniz , bugünlük yeterli. " dedim." Hadi bakalım yakışıklı , yarın görüşürüz. " dedim Kaan'a.

    Hastane 3 katliydi. Zemin katta yemekhane , 2. katta doktorlar , 3. katinda hastalar icin yatakhane vardi. Küçük bir semtte küçük bir hastaneydi.O gün sıradan islerimi yapip evime döndüm. Yanliz yasardim.11 sene once eşimi ve 2 kızı mı trafik kazasında kaybettim. Onlari her gün özlüyordum.

    Çevre halk beni severdi.Ne zaman gorseler " Nasılsınız Doktor Bey ? " diyip yanima gelirlerdi. Halimi hatrimi , birseye ihtiyacim olup olmadigini sorarlardi. Oldukca iyi ve saygiliydilar.
    ···
    1. 1.
      0
      rez alalım
      ···
    2. 2.
      0
      Pgibologsan bende ne olayım tmci olman lazim ya da sözelci yalnızı yanlız yazmışsın cugu hikaye guzele benziyo suku ama alıntı ya da kurgu diye baştan söyleyin be kardesim
      ···
      1. 1.
        +2
        pgibologlar doktor degil zaten panpa hikaye kurgu bari arastirsaymis
        ···
   tümünü göster