/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -3
    atatürk e hakaret etmek kaypaklık, haysiyetsizlik ve kanı bozukluk değil de nedir?

    harf devriminden rahatsız mısın neden türkçe konuşuyorsun bu ülkenin kurucusu gazi mustafa kemali neden türkçe eleştiriyorsun git osmanlıca öğren arapça öğren?

    kıyafet devriminden rahatsız mısın neden her gün sokağa kot pantolon ve bilimum cix gömleklerle çıkıyorsun da şalvar giyip fes takmıyorsun?

    kadınlara seçme seçilme hakkı verilmesinden sosyal hayata aktif olarak dahil olma hakkından rahatsız mısın? babana ikinci ve üçüncü anne istediğini söylersin olur biter.

    demokratik rejimden rahatsız mısın? öyleyse neden siyasi partilere oy veriyorsun efendine mektup yaz babadan oğula geçsin daha demokratik bir düzen oluşur sizlerde memnun kalırsınız.

    medreselerin kapatılmasından rahatsız mısın? o zaman üniversiteye gitme sadece kuran eğitimi al gidip yozgatta müezzinlik yap.

    artık bu kadarı fazla sizin gibi kadir mısırlıoğlundan tarih öğrenen yeni yetme asosyal bebeleri gördükçe ülkemin geleceği adına üzülüyorum, kahroluyorum. demokrasinin nimetlerini bilmezseniz yarın suriye gibi, tunus, libya, cezayir, iran, ırak gibi olacağız bunun hala farkında değil misiniz?
    ···
   tümünü göster