/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +11 -3
    hümanist düşüncelerini de al gibtir ol git huur evladı biz böyle şeylerle yumuşamayız artık
    ···
    1. 1.
      -1
      Siz kimsiniz? Söyle de bilelim. Şu anki tavrını sergilediğin taktirde Kürtçü oluşumlar fazlalaşır ve meşrulaşır. Hayata geniş bakmayı öğrenin.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      ulan amk salağı senin kürt diye tabir ettiğin halk Türkiye'de çoğunlukla ağır işlerde çalıştırılıyor işte inşaat, sanayi vs. bu insanların düşünme yetenekleri bile yok köleleştirilmiş alayı bunların yapacağı milliyetçilikten ne çıkar çokta gibimdeydi sizin Kürtçü oluşumlarınız. zaten her bi gibim olayda biz kürdüz küçük düşürülüyoruz diye herşeyi öne sürüp her taku yapiyorsunuz bu ülkede Türklerden üstün tutuluyorsunuz kalkıp bide bundan rahatsız olduğunu söylüyorsun. Toplum içerisinde çok küçük bir kitle var Türkçü olan ve kürtleri istemeyen bunlarda sosyal medyada gözünüze aşırı batıyor Türkler bizi istemiyo sanıyosunuz. şahsi olarak evet istemiyorum ama diğer ülkücü akpli chpli insanların sizle bi sorunu yok. ha sen sırf bu sitede olan Türkçülerden rahatsız olduğun için yazıyorsan hiç boşuna heveslenme biz haşa ve kella insan değil Türküz vicdandan arındık gözümüzü kan bürüdü bu vatana ihanet ederek ölen kişi veya kişilere zerre acımıyorum isterlerse peygamber olsunlar. bu vatanada en büyük ihaneti edenler Araplar ve Kürtlerdir bu iki milletin anasını avradını gibeyim huur çocukları
      ···
      1. 1.
        +1
        Ne güzel demissin kardeş Türklük öyle herkese verilen sıradan bir şey olmamalı. Kalkıp zütü tak lu bir milleti Türklestirirsek irkimizin niteliği düşer.
        ···
    3. 3.
      +3 -2
      Ulan oruspu çocuğu sen yumşasan ne yumşamasan ne ? Kimsin sen ? Ben kürtüm ve vatanı milleti senden daha çok seviyorum emin ol.Vatanıma milletime hizmet için ytü de mühendislik okuyan bir şehit kardeşiyim ben.Sen kimsin ?
      ···
    4. 4.
      0
      @Feurars Ulan ırkının ne yüceliği var? Türk ırkı bugün ne yapabiliyor? Birçok ırktan geri vaziyette. Hâla kendini üstün ırk falan zannediyor gerizekalı. Üstün bir ırk yok; ama eğer bir üstün ırk olsaydı o da Türk ırkı olmazdı. Dünyada çalışan, medeni, ilim sahibi birçok ırk varken...
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster