/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -3
    Beyler sıcağı sıcağına anlatıyorum hemen.
    Özet en altta amk. Kıyağım olsun.

    Bugun öğlen saat 1 civarında izmir ışıkkent yönünden otogar tarafına doğru gidiyoruz. Neyse otogar ışıklarının oraya geldik bilen bilir 4 yol ağzı orası ve suri kız dilenciler dolu. Yanımıza güzel sayılabilecek kara çarşaflı 19 lu yaşlarda bi kız geldi kırmızı ışıklarda. Abi para allah rızası için dedi.

    Patronda az ibine değil amk 27 yaşında tam bi bin. Neyse atla arabaya bir kere ver bize sana 50 tl dedi parayı göstererek. Oruspu surili de uzaylı gören köylüler gibi gözleri açıldı ve arkaya atladı amk. Evet yanlış duymadınız arabaya bindi! Neyse bastık biz Çamkule tarafına zaten orda işimiz vardı. Çamkuleyi bilen bilir amk Altındağın üstü. Neyse orda ormanlık bi alan var sürdük oraya. Pek kimsede yok amk.

    Klima işi yaptığımızdan arabanın markası da doblo maxi amk. Neyse ilk sen gir dedi bana bin gülüşü atarak. Eyvallah usta dedim. Kız geçti bagaja amk. Neyse bu çarşafı bi sıyırdı benim ağzımın suyu aktı. Şansımza temiz vücutlu manken gibi suri geldi amk. Neyse bi başladı bu saksoya. Acemi de amk Dişlerini sürtüyor yanlışlıkla bende sesimi çıkartamıyom. Neyse işte önümde yattı bagaja amcık züt göbek meydanda. Amk yannanı bi soktum kız çığlık çığlığa daracık amı var amk. Bidaha soktum kız acıyo acıyo diyo. Neyse bir güzel gibtim ağzına boşaldım kızın amk. Yuttu bide kevaşe. Sonra patronda gibti kızı gönderdik dolmuş geçen bi yere sonra işimize devam ettik.

    Adet bozulmasın buda böyle bir anımdır.
    Özet; Suriyeli dilenci güzelini gibtik.
    ···
   tümünü göster