/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -4
    Yabancı dinleyen gavattır.

    Evet beyler, yabancı dinleyen gavattır.

    Maalesef ki böyle bir dayatma mı diyeyim, önyargı mı diyeyim bir şey var. Genelde eski nesil amcalarımızdan görüyoruz bu tür söylemleri. Yabancı dinleyen insanlara ergen tabaka muamelesi yapılıyor, yabancı dinleyen insana hemen batıcı gavat damgası vuruluyor, serseri oluyor.

    Ulan bu ne saçma bir önyargıdır? Sia teyze ne demiş; "comon comon turn The Radio on"

    Yabancı müzik bizim eğlencemizdir, keyfimizi, müzik aşkımızı yansıtan yegane unsurdur. Mis gibi yabancı müzikler var, hareketlisi olsun, üzüntülü olsun, coşkulu olsun, rap olsun.

    Tabii demiyorum ki müzik seven sadece yabancı dinler. Elbette öyle bir söylemde bulunmuyorum. Şahsen ben türkü dinlerim, ilahi dinlerim, Türkçe Rap dinlerim, dinlerim babam dinlerim. Ama yabancının yeri bende farklıdır.

    Ne güzel sanatçılar yetiştirmiş dünya. Eminem'i olsun, coldplay'i olsun, rihanna'sı olsun, Taylor Swift'i olsun, justin Bieber'ı olsun shakirasiı olsun. Kıymetini bilmek gerek, sahiplenmek gerek beyler.

    Benim yıldızlı sanatçım sia'dır. Kendisi yeni nesiller arasında biraz feminik sanatçısı olarak bilinir. Küçücük kızı oynatırken deri rengi kıyafet giydirip feminik feminik şeyler yapmıştır, olsun amk ne yapalım.

    Kendisinin "this is acting" adında bir albümü var, dinleyin beyler.

    Kendinize iyi bakın panpalarım.
    ···
    1. 1.
      0
      Farklı bi bakış açısı NXNANCNAJFJAJCJA
      ···
   tümünü göster