/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +295 -11
    Herkeze hayırlı cumalar, arkadaşlar ben Bursa/Gürsu tarafında oturan bi abiniz kardeşinizim. Uludağ Üni. okuyorum ve maddi durum için bim de kasiyerlik yapıyorum. Dalga falan söz konusu olabilirim fakat bende ekmeğimi burdan çıkartıyorum herneyse hemen olaya geçelim.

    Dostlarım, herzamanki gibi işimde çalışırken 2 tane 16 yaşında sakalları ve bıyıkları yeni çıkmaya başlayan 2 liseye giden arkadaş geldi. Bende çay molasında sözlükte takıldığım için az çok biliyordum böyle olayları. Herneyse bunlar 4 Ice Tea, 6 kek aldılar, kasaya geldiler yiyecek içecek. Toplam ücret 7.90 tuttu 2 arkadaşta avuçlarını açıp milyonlarca(lafıngelişi) 10-5 kuruşlukları gülerek bana verdi. Böyle şeylerle karşılaşacağımızı bildiğimiz için markette bozuk sayma parası vardı. Paraları veren gençler gülerek beni izlemeye başladılar. Bende kasanın altından çıkarttığım makineye paraları döktüm. 6,10 kuruş tuttu tabi bunlar makineyi görünce kızardılar, sonra para ekgib dedim. Ceplerinde yoktum sanırım gençlik tabi bişey diyemem bazı yiyecek içecekleri bıraktılar ve çıktılar.

    Peki neden bunu yazdım, her ekmeği ile oynayan ile dalga geçilmez onun işini aksatmak iyi olmaz. Bunu okuyan gençlere söylüyorum empati kurup deneyin birde. O adam ne kadar zorluklarla orada çalışıyor, herneyse buda böyle bi başlığım olsun teşekkür ederim okuduğunuz için.

    EDIT1: ARKADAŞLAR BUKADAR iLGi GELECEĞiNi DÜŞÜNMEMiŞTiM ALLAH HEPiNiZDEN RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERiM.
    ···
   tümünü göster