/i/Tespit

  1. 1.
    +133 -12
    Vereceğim taktikler kafadan sallanmis asılsız taktikler diil. Yıllarca tesko ve muallaklerle kavga ederken keşfettiğim hayat kurtaran taktikler. Uygulayabilmek için çok fit olmanıza gerek yok her Türk gencinin yapabileceği basit şeyler. Okumadan denedim dayak yedim dicek veletler gibtirsin gitsin. işte o taktikler:
    -TEMEL
    ilk önce tabiki dayak yiceksiniz. Ama bu sizin o huur evlatlarına karşı daha dayanıklı olmanızı saglicak. Kavga en azından güzel ülkemde dövus sanatlariyla öğrenilmez deneyimle öğrenilir. Ve filmlerdeki gibi yarım saat sürmez 30 sanyede biter.
    -ASLA YERE DÜŞME
    Kavgada bunu bilmek en temel taktiktir. Yere düştünüz an yamulursunuz. Ama dusersenizde hemen kalkin. Denge hayati bir şey.
    -RAKiBi TEKE iNDiR
    Bir kişiyle kavga etmek zaten zordur ama bi kaç tanesiyle baş etmek caylaklar için imkansizdir. Bir coguyla kavga etmek icin herşeyi hesaplamalisiniz. Yada yanınızda fazladan eleman olmalı.
    -HEDEF NOKTALAR
    Eminim çoğunuz yüze vurmanın çok can yaktini karşınızdakini hemen yere devirebiliceni dusunursunuz. Uzun vadede acısını çok çeker ama kavga anında o adrenalinle hissetmez. Bunun yerine karna vurmak o anlina nefesini keser ve iz birakmayip bela almanızı önler. Ama yinede suratin gözle çene arasındaki kısmına vurmak rakibi sarsar.
    -TASAKLAR VE SiZ
    Eğer karşınızdaki çok güçlüyse mantiksizca şeyler söyleyip ne diyon lan demesine kalmadan tasaklara vurup karşı yöne yardırın. Tasaklara alınan sert bir tekme rakibi uzun süre meşgul edebilir. Her zaman garantidir.
    -YUMRUK NASIL ATILIR
    Yumruğu her zaman one doğru ve omuzdan güç alarak atmalısınız. Yumruğu hangi elinizle atiyorsaniz ordaki ayağınızı ileri atmanızı tavsiye ederim.
    - BIÇAKLI SALDIRI
    Bıçaklı birine karşı maalesef pek şansınız yoktur. Eğitimini aldıysanız bıçağı elinden alabilirsiniz. Ama almadiysaniz ne isterse verin hiç bişey canınizdan önemli değildir.
    -KAVGA SONU
    Asla kavga alanında durmayın oradan kaçın. Yoksa ordaki duyarlı esnafın gazabına ugrayabilirsiniz.
    Evet arkadaşlar bana salliyo mk asosyali diyebilirsiniz. Ama bunları deneyenler bu emeğin farkına varicaktir.
    Edit:Arkadaşlar sizde ekleyebilirsiniz sukulayinlar sağ olun cukulayanlarin canı sağolsun
    ···
   tümünü göster