1. 26.
    +1
    Sevgililer gününden 3 sonra, doğum gününde, yanlış anlaşılma nedeniyle ve beni hiç dinlemeden benden ayrılmıştı.Ona karşı bir kaç kez hatam olmuştur, onun da bana olduğu gibi. Belki de bu bizi yıpratmıştı,ve bir süre sonra aklına ayrılma fikri gelmişti de benden saklıyordu. Benden öyle bir ayrılışı oldu ki,kendisi bile gelmedi, arkadaşıyla ona hediye ettiğim kolyeyi bana yollayarak,tek kelime etmeden... 3 senenin üzerine bitirmek istediğini yüzüme söylemeyi bırakın, mesaj bile atmadan bitirdi.
    O an tabi şaşırdım.Ne yapacağımı, nereye gideceğimi,o na son kez ne söyleyeceğimi şaşırdım.Üzüldüm,ve 3 sene boyunca bir insanın kahrını çekmekten,onu özlemekten,onu sevmekten yorulmuş kalbimin daha fazla konuşmaya ve hissetmeye mecali kalmadığını anladım. Hiçbir şey söylemek istemeden,ona tek kelime etmeden, sessizce gitmem gerektiğini biliyordum.Çünkü bana tek kelime etmeden, arkadaşını yollayarak,ona hediye ettiğim kolyeyi kutusuyla birlikte bana göndermesi konuşmadan bitirmek istemesi, artık aramızda sevgiyi bırakın, saygının bile kalmadığını gösteriyordu.Ama sinirime yenik düşerek yanına gittim.Ona hayatımda gördüğüm en kalitesiz insan olduğunu söyledim, bana gibtir çekti.Ben de aynen ona gibtir çekerek iğrenç bir ayrılık yaşadım.21 yaşındayım, ergenliğimi onunla geçirdim ve artık büyüdük. Farklı insanlar olduk, farklı hayatları seçtik, farklı arkadaşlar edindik ve artık yolumuz da farklılaştı.

    Uzun süreli ilişkiyi bitirdikten sonra insan çok yoğun duygular hissediyor.Çok karmaşık bir hal alıyor.Ne hatam vardı? Neden böyle bitti? Diyorsun,düşünüyorsun olanları. Sonra biraz rahatlama hissediyorsun. Biraz üzücü oluyor.Ama yolumuza dönmekten,ve geri kalan hayatımızı yaşamaktan başka çaremiz olmadığını yıllar bize kafamıza vura vura öğrettiği için,o da geride kalan herşey gibi, silinip gitmeye mahkum oluyor.
    ···
   tümünü göster