/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 101.
    +3
    Yakışıklı olan adam niye buraya gelsin. Hadi neyse. Şimdi napıyon biliyon mu sana ödev vericem. Dediklerimi harfiyen yap.
    1. Bi insanın öz güvensiz olmasının sebebi insanların yaptıklarından dolayı kendini aşağılcağını düşünmesi. Bak kardeşim karşındaki de insan o da yemek yiyor. işiyor. Sıçıyor belki burnunu bile karıştırıyor. Evet BU MÜMKÜN. Karşındaki seni aşağılasada hakaret etsede birşey ifade etmiyecek sen gene aynı sen olucaksın sonsuza dek sefil bir halde kalmıyacaksın. Kaybedecek bir şeyin yok.

    2. Fazla heyecan yapıyorsun elin ayağın bu yüzden dolanıyor. Söyleyeceklerini önceden düşün. Ve yavaş konuş tane tane. Zamanla düzgün akıcı konuşursun. insan konuştukça açılır. Bebekler ne yapar önce emekler sonra yürür koşar değil mi. Sende böyle olucaksın. 1 günde işte adamım artık ben alfayım diyemezsin. Zamanla herşey.

    3. Konuşacak konunun olması gerekiyor. Burada da biraz alt yapı işe giriyor. A haber izliyorsan gibtir git. internette bolca gez ingilizcen varsa bilim ile ilgili yabancı siteleri araştır. Yani ne ilgini çekiyorsa onu araştır. En azından her şey hakkında bir fikir sahibi ol. Oralarda erkekler vardır. Önce onlarla konuş. Yanlız kalma. Yalnızlık iyi değildir. insan yalnız kalmak için yaratılmamıştır.

    Ve evet asosyal mal bunları yaparak belki bi gelişme kaydedebilirsin. Unutma en iyi şansın belkide elinde kahve ile önünden geçti. Kaçırma. Git yanına konuş.
    ···
   tümünü göster