/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    senin gib kadar beynin bana ne diyeceğimi öğretemez ! bilimsel gerçek dediğinin kanıtı varmı? başkanlık sistemi en çok pkk nın işine yarar , başkanlıktan sonra eyalet sistemi ni dayatacaklar. feto nun istediği zaten iç karışıklık bunu da akp sağladı. ülke ikiye bölünü evet ve hayır diye. Al sana bilimsel kanıt ! o videolara da fazla inanma, kahverengi elbiseyi giy araziye git çek ,
    ···
    1. 1.
      -1
      ister hayır ver ister evet gibimde değil. ama hayır oyu veriyorsan teröristler ile birlikte bu oyu verdiğini kabul edeceksin .Cahil bir kara köpek gibi kanıt mı var diyorsun bide... dolu kanıtı var yarram halk tv,tele 1 ve doğan medyası dışında dürüst haber yapan mecraları takip edersen tonla bulursun hayır diyen teröristleri .
      https://www.youtube.com/watch?v=iRgRlbZgtuo
      https://www.youtube.com/watch?v=FbOFjqFDzuo
      ···
    2. 2.
      0
      senin gibinde olmaması benim gibimde değilki , akitler gibi aynı videoları niye yolluyorsun ? onlarda müslüman sen hristiyan ol. onlarda Atatürk düşmanı sende , o zaman sende onlarla aynı fikirde teroristsin hadi gibtir git
      ···
    3. 3.
      0
      yarram sana pkk'nın hayır dediğini katmerli bir şekilde ispatlıyorum ki kanıt yok kanıt yok diye ağlama diye.
      ister hayır ver ister evet seni bağlar ama hayır verenler tabiki teröristler ile aynı oyu vermeninin utancını 2 ay boyunca fazlasıyla yaşayacaklar .
      ···
    4. 4.
      -1
      bende sana teroristlerle nasıl kucak kucağa olduklarının kanıtını sundum ,yıllardır gıkınız çıkmadı hoşunuza gitti galiba ? pkk nın hayır dediği felan yok amk sığırı ,, başkanlığın anlatacakları bir faydası olmadığı için bu yola gidiyorlar. pkk nın başkanlığı istememesi için bir sepeb varmı amk andavarı ? eyalet sistemi kimin işine gelecek? al buda pkk lı olduğu ispatlanmış adamın evet dediğinin kanıtı :

      https://www.youtube.com/watch?v=8TpJIbKvP3k

      katmerli bir şekilde zütüne sok
      ···
    5. 5.
      0
      başkanlıkla bir tak çözülmeyecek , sadece dexer karlı çıkacak. hayır çıkacak diye korkularından Hayır diyenlere terorist diyecek kadar alçaldılar. pkk ile feto ile işid ile kimin işbirliği içinde olduğunu TÜRK milleti çok iyi biliyor . ama akp den nemalanan gözünü para hırsı bürümüş , yobaz, cahil kesime biz ne desek boş , adam çıkıp kandırıldım diyor inanıyorsunuz
      ···
    6. 6.
      -1
      çok cahil bir kara köpeksin hala pkk'nın hayır dediğini kabul edemiyorsun oysaki pkk lideri cemil bayık'ın hayır çağrısını zütüne sokmuşken.
      o kadar rezilsin ki selo tarafından , doğuda pkk hendekleri kazmayı bıraksın dedi diye hdp'de gibtir edilen altan tan'ın önümüzdeki referandum ile alakası olmayan evet demediği eski bir videousunu paylaşıyorsun işte bu aciziyetin çaresizliğin ispatıdır çok rezil durumdasın kara köpek . hadi gündemi takip etmiyorsun diyelim twitterea girip hdp'nin sayfasına da mı bakamıyorsun eyyy cahil kara köpek. Seni başkan yaptırmayacağız diyen hdp'lilerin oyu tabiki hayır bunu dahi mi bilmiyorsun cahil kara köpek ?
      gelecek cumhurbaşkanlığı sistemi teklifinde eyalet sistemi dahi olmadığını bilmeyen zır cahil bir kara köpeksin ahahaha.
      Biz doğruları söylerken siz yalanlar ile ayak oyunları ile çarpıtma peşinde olduğunuz için köpek gibi kaybetmeye mahkumsunuz.
      ···
    7. 7.
      0
      çomarlara fazla cahil dedik şimdi akıllıymış gibi görünüp önüne gelene cahil diyorlar. ula dıbınakodumun andavarı , Tayyip çıksa hayır diyorum dese hayır diyecek kadar karaktersiz şuursuz Allahsız kitapsız insanlarsınız... Daha neye evet dediğinizi bile bilmiyorsunuz. Ülkenin kaderi böyle kendi aklı fikri olmayan huur çoçuklarının oyuyla belirlenecek.
      ···
    8. 8.
      0
      cahil müstemleke çocuğu cevap veremeyip züt gibi kaldığın için saçmalamışsın .
      Aptal kara köpek seni. En azından gibe gibe beynine bir iki gerçeği soktuk yobaz huur evladı . hadi yine iyisin bilinçlendin biraz .
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster