/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +2
    Clash Royale Supercell'in clash of clanstan sonra çıkardığı oyundur.

    Oyun kart savaşı ve tower defense birleşimidir.

    Ben 7 Seviyeyim 2117 kupam var. -Sjeche

    Oyun hakkında öneriler: Taşlarınızı harcamayın 8 seviyedeki turnuva sisteminde işinize yarıyacaktır
    Her zaman yanınızda bir büyü bulundurun ancak 6 iksirlik olan dev bomba gibi değil: daha ufak çarpma / ok / kasırga vs. not: kasırganın hasarı az ancak etkisi iyi 2 büyü kullanırsanız kombo yapılabilir.
    Her zaman destenizde bir tank bulundurun örnek: Dev , Golem , Kraliyet devi yada warriorlar: Valkür , Yavru ejderha dahasına gelelim oyunda 3 savaş türü vardır 1. si ofans 2. si defans 3. sü üretim bunları açıklayayım
    1. binalar savunmalar hiç koyulmaz tamamen saldırı adına yapılmış kombodur örnek : Yavru ejderha , cehennem ejderhası , goblin sürüsü , dev , golem vb.

    2. defans: Defans kartları kullanılır örnek: Top , cehennem kulesi , X yayı (Ofansda olur bu) ancak her destenin bir saldırı kartına ihtiyacı vardır ofans taktiğindekilerin bazıları bulunmalı

    3. üretim ofansla bir yandan binalar koyarsınız onlar asker üretir ürettikleri askerlerde saldırır ancak risklidir mesela yan yana 3 goblin hut koyarsınız bi büyü atar 3 üde gider gitti 12 iksir 4 iksire o yüzden taku çıkarılmamalı örnek : Goblin hut , barbar evi , Fırın , iskelet madeni vb. (ofans yine şart)

    Oyun hakkında bilgiler: bi deste 8 karttan oluşur benim destem : Ofans türü ! Oklar - Prens - Golem - minyon sürüsü - goblin fıçısı - büyücü - öfke - iskelet ordusu / her oyun 4 dakikaya kadar sürebilir (Dostluk savaşlarını anlatıcam) ilk 2 dakika normal iksir dolma hızındadır 3. dakikada X2 iksir başlar dakika 4 olduğunda bir kişi kazanmamışsa (Kazanmayı anlatıcam) devam eder X2 iksirde ölüm modu başlar ölüm modunda kim kimin bir kulesini yıkarsa o kazanır / Kazanmak şöyle olur her tarafın 2 kule 1 ana kule si vardır bunların kişinin seviyesine göre gücü artar. 1 kule olursa 1 taç kazanırsın 2 kule 2 taç eğer 1 kuleyi yokedip direk ana kuleyi yok edersem 1 diğer kule otomatik yok olur ve 3 taç kazanırsın 3 dakika sonunda örnek ben 2 kule yok ettim o 1 kule yok ettim ben alırım ancak 1 istisna vardır ana kule yok olduğu gibi oyun biter mesela adam afk 30 saniyede bitirdim 30. saniyede oyun biter / Oyun simgeleri: Oyunda sol altta yazı işareti vardır ordan kişiyle kısıtlıda olsa iletişim kurabilirsiniz / Dostluk savaşı: Normal savaşlarla aynıdır bitek ölüm maçı 3 dakika sürer bazı modlar gelebiliyor (Anlatmıyacam) Ben bu kadarını yazayım isteyenler soru sorabilir oyunda çok tecrübeliyim deste önerileri taktik önerileri klan önerileri için lütfen benle iletişime geçiniz klanımın adı The rap tr oyun adım lelouch bu başlığa arada bakıcağım iyi oyunlar !
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Çok bilgili bende oynuyorum 7.seviyeyim 2200 kupam var
      ···
    2. 2.
      0
      Kim çok bilgili
      ···
    3. 3.
      0
      Ben daha bilgiliyim panpa 9.seviyeyim 2800 kupam var
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster