1. 1.
    -6
    1954 yılında Rizede doğan Recep Bordaganin hayat hikayesini dinliyoruz. Recep Babası fakir bir ailenin ortanca çocuğuydu. Çok fakir oldukları için küçük yaşta iş hayatına atıldı recet. Mahalle sondasında çalışan Binali nin yanında çırak olarak işe başladı yaklaşık 10 senesini burada geçirdi. Artık kendi sondasını açabilecek seviyeye geldigini düşünüyordu ancak biraz araştırdıkdan sonra bunun daha iyisini yapabileceğini fakat , daha fazla bilgi sahibi olmasi gerektigini öğrendi

    Recep bunun üzerine 4 yıl Rusyada Dünyaca unlu madenlerde eğitim gördü. Artık daha pratik , daha seri , daha düzenli ve cool çalışıyodu . Bunun üzerine Suriyeye gelip bir dükkan açtı. Bu dukkanin adı RECEP Bor-doğan Dı. Burada kolay bir sürede oldukca talep gören recep, kısa bir sürede daha cok gelişti. işini çok iyi yapıyordu. Madenlerden bor çıkarıyor ve kendisi işliyordu. 2. Bir dükkanı nı memleketi Rizeye açtı. Burada da oldukça ilgi gören Bordogan artık dünyada tanınır bile hale gelmişti.

    Futbolcusundan Şarkıcısina , oyuncusundan aktörune herkez resimde görmüş olduğunuz bor dağıtma haraketini yapıyordu .

    Kendisiyle yaptığımız röportajda işini dahada büyütecegini ancak 2023 yılına kadar beklememiz gerektiğini bize iletti. Neden 2023 diye sorduğumuzda ise " 2023 len mq " diye cevap verdi.

    Bizde sevgili Recep Bor-doğana işinde ve hayatinda başarılarinin devdıbını diliyoruz.

    not:Foto bana aittir . dag da olan panpam varsa görmüş olabilir .
    ···
   tümünü göster