/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2251.
    +25
    Evimin önüne park ederek " Beş dakikaya geliyorum , burada kalın. " dedim. Kaan benide zütür dercesine bakıyordu , korkuyordu dayısından. Anahtarlarımı çıkararak eve girdim , biriktirdiğim paradan bir miktar alarak dışarı çıktım ve arabaya bindim.Şehir merkezine doğru sürmeye başladım." Ne zaman yapacağız bunu ? " dedi Kenan." Perşembe günü akşam ezanından sonra. " dedim. Kaan " Ne yapacağız ? Nereye gidiyoruz ? " dedi. Kenan " Birşey yok aslanım , gezmeye gidiyoruz. " dedi , halbuki ölüme gidiyordu.

    Şehir merkezine girdik , hepimiz deli gibi acıkmıştık.Bir dönerciye gidip karnımızı doyurduktan sonra bir otel bularak 2 tane oda istedik. Birinde Kenan ve Kaan , diğerinde ise ben kalıyordum. Odama girdim , o kadar lüks bir oda değildi hatta sıradan bir ev gibiydi.Cam kenarına geçerek sandalyeye oturdum. Camı açarak bir tane sigara çıkardım , az kalmıştı , bitecekti bu çile. Herşeyimi kaybetmiştim Kaan için , önce ailemi , sonra meslektaşımı , sonra uykularımı ardından ise işimi. Tabi birde polisler tarafından aranıyordum.

    Otelin 5.katındaydık , tüm şehir ayağımın altındaydı. Harika bir manzara vardı. Sigaramı camdan attıktan sonra yatağa geçerek uyuma başladım.
    ···
   tümünü göster